Aramızda Casus Var
2,8

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
bu kadar dusuk olamaz yaw mllet hang flm zlems anlayamadm cok garp neyse sddetle tavsye ediyorum
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Brad Pitt in en iyi rol kestiği film. Perde de ne zaman belirse, gülmekten 'karnım ağrımıştı'. '12 Maymun' dan sonraki en uçuk rolüydü Pitt in.
emrahsahin98
emrahsahin98

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Coenler 2 filmlik bi aradan sonra tekrar eski günlerine dönüyor.Merakla bekliyoruz..
er-u-han
er-u-han

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Melancholice aynen katılıyorum Coen Kardeşlerin filmleri herkese göre değil,onların sinemaları sinefillere hitap ediyor...Burn After Reading müthiş ötesi bir film!!!
toriksgirl
toriksgirl

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu film hakkında yapılan kötü yorumlara inanamıyorum. Ama tabi yorumların 'Joen kardeşler', 'Colin kardeşler', 'Jeorge Clooney' gibi şeyler yazan; bu filmi Oceans-13 filmiyle kıyaslayan insanlardan geldiğini görünce biraz içim rahatladı. Uzun zamandır seyrettiğim en iyi film 10/10.
ugur-ozevin
ugur-ozevin

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
brad pittin yumruk yediği sahnee mükemmeldi gerçekten o sahnede hayatımda ilk defa belkide kelimenin tam anlamıyla koptum:)güzel bir film vakit geçirmek isteyenlere öneririm..
molibaligi
molibaligi

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Adamların sıradan filmleri bile türk filmlerinden kat kat üstün tezini doğrulayan,kesin izlenilmesi gereken komedi filmleri arasında kendine çabucak yer bulabilen eğlencelik bir film...
gukimus
gukimus

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
zeka komedi oyunculuk bu filmi begenmeyenleri anlıyorum cünkü bizim komedi anlayısımızda bu öğelere yer yok..tek kelimeyle süper
cuno54
cuno54

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
Coen Coen Coen mükemmel bir film herkeze hitap etmez.. Çok güldüm çok eğlendim..
Erkan Ozkan
Erkan Ozkan

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence çok başarılı bir kara komedi filmi.Oyunculuk çok iyi.Olumsuz eleştiri yazanların, bol kahkaha beklentisi içinde olup, daha önce Coen kardeşlerin filmlerini izlemediklerini düşünüyorum.
a-mandigal
a-mandigal

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu derin yorumları okuduktan sonra aklıma ajan smithin söylediği şu sözler geldi. Aklıma geleni siz yorumlayanlarda bilin istedim.
"I hate this place. This zoo. This prison. This reality, whatever you want to call it, I cant stand it any longer. Its the smell, if there is such a thing. I feel saturated by it. I can taste your stink and every time I do, I fear that Ive somehow been infected by it." Agent Smith
cber
cber

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence film güzeldi.son zamanlardaki ajan-casus filmlerini tiye alıyor.insanların nekadar paranoyaklaştığının özetidir.özellikle oyuncular alışagelmiş karakterlerinin dışına cıkmış.film kimin hoşuna gitmediyse ya filmi anlamamıştır ya da gerçek bir film izleyicisi değildir.sıradan filmlerden sıkıldıysanız filmi izleyin.
manag
manag

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ben cok begendim..

Tamam, macera filmi beklerken "degisik" bir komedi cikti, ama boyle bir film daha yillarca gelmez..

Ozellikle Brad Pitt ve Frances McDormand olaganustu!

Ben herkese izlemelerini tavsiye ediyorum.
orkunbas
orkunbas

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yine bir Coen biraderler klasiği :).
Bir Big Lebowski kadar olamasa da çok iyi kurgulanmış diyebilirim..
İzleyin izlettirin :)..8/10
karbondioksitqln
karbondioksitqln

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kesnlkle yorumlara katlmıorum .
illa filmden bi sonuç çıkartılmak zorunda mı ? sırf gülmece ve cidden aptallıklar komedyası bi film . ama izlenmeye değer bence .