Aramızda Casus Var
2,8

naked-soul
naked-soul

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yazılan yorumları okuyorum ve okudukça şaşırıyorum!!!bu filme mi sıkıcı diyorsunuz???sanırım farklı filmleri izledik çünkü coen kardeşler yine yapacaklarını yapmış harika bir eser ortaya koymuşlar! bir dergide okumuştum, biraderlerin yaptığı aptallık trajedisi üçlemesinin son halkasını oluşturuyor bu film(ilki blood simple ikincisi ise fargo)fargoyu izlemiş çok beğenmiştim ama bu film bana kalırsa ondan daha başarılı 10 üzerinden 9 veriyorum. çok basit bir yanlış anlamanın (belki de aptallığın) inanılmaz karışık ve beklenmedik sonuçlar doğurmasını anlatıyor. senaryo gerçekten çok derin,beğenmeyen arkadaşların devamını getirmeyip yarıda bırakmaları ise çok acı.tilda swinton, john malkovich, george clooney, frances Mcdormand ve tabii ki olağandışı oyunculuğuyla brad pitt! yönetmenleri takip edenler için çok iyi gelecektir!
MİRKWOODLULEGOLAS
MİRKWOODLULEGOLAS

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
big lebowski yi, orada olmayan adam ı da çağrırıştırmıyor değil..şaşırtıcı finali ile coen biraderler tarzında yine
ozzy-badd
ozzy-badd

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Karakterleriyle , islenisiyle , konusuyla , olay örgüsüyle ; hemen hemen her seyiyle özgün , komik ve buram buram Coen kokan bir yapim . John Malkovich , Brad Pitt , Frances McDormand ve George Coloney - ki izledigim en iyi perfomansiydi - nin performanslari tek kelimeyle inanilmazdi . 4 usta aktör filmde döktürmüsler adeta . Izlerken çok keyif aldigim , zeka kokan bir yapim ... 10/9 ...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bir gece sabaha doğru izledim, sıkıcı gelmedi bana ve çok kötü bir film değil, fazla birşey beklemeyin...
ilsalaron
ilsalaron

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Harika Süper bir film benim bu yıl Oscarlarda favori filmim. Coen Kardeşler yine döktürmüş, çok başarılı bir kadro ve üstat Atilla Dorsayın dediği gibi bir 'Aptallıklar Komedyası' filmde herkes Aptalı oynuyor. En yakın zamanda DVDsini alıp tekrar tekrar izlemek istiyorum.
mamoru
mamoru

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
40lı yaşlarındaki bir kadının estetik ameliyat yaptırma isteğinden çıkan ve basit olayların birleşerek karmaşıklaştığı değişik bir filmdi :P Açıkçası hiç beklemiyordum filmin sonundaki kararı, ama arada olanalrı düşününce :D

9 / 10 bence, Coen kardeşlere sevgiler ;)
cemertem
cemertem

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
brad pitt ve george clooneyin aynı filmdeyse harika bir film demektir. kesinlikle izlenmeli.
zgrklc
zgrklc

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
süper kesinlikle süper
orki56
orki56

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi az önce seyrettim.Yorumlara da baktım,üzgünüm ki yorumlara katılmıyorum.Bu bir Cohen filmi ilk önce,bu anlayışta gidilirse daha sağlıklı olur.Tabiki film bu tazı tercih etmeyenlere saçma gelecektir.Fakat ben çok eğlendim,epey de güldüm hatta.Çünkü filmde anlamsız abuk sabuk 1 sürü şey oluyor.Brad Pitt kıt zekalı amerikalı rolünde çok başarılı.George Clooney de rolünde süper,paranoyak 1 tip.Eğer Cohen kardeşleri beğeniyorsanız,gidip görün,onların filmlerini takip eden biri değilseniz tabiki de gitmeyin,size 1 sey ifade etmeyecektir çünkü.Takip edenler asla bir Dude beklemesin..8/10
sdesticioglu
sdesticioglu

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filme sadece popüler 3 oyuncu var,komedi filmi çekmişler diye giderseniz hüsrana uğrayabilirsiniz.Ama aslında o kadar zekice bir senaryoki,CIA başkanından 'Aptal Sarışın' Brad Pitte kadar herkeste hem bir aptallık var hemde tam bir kara komedi var.(Özellikle Brad Pitte biraz şaşırabilirsiniz:)Filmin ilk kısmı biraz sıkabilir ve senaryoyu biraz anlayamayabilirsiniz ancak film ikinci bölümde hiç durmadan devam ediyor.Zekice yazılmış aptal karakterleri çok önemli oyunculardan izlemek oldukça keyifliydi..
RPDI
RPDI

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yorumlar beni şaşırttı doğrusu.adamlar 10 numara film çekmmiş daha ne olsun.kadro süper senaryo süper yönetmenler zaten ihtiyarlara yer yoktan beri saygı duyduğum dünyanın gelmiş geçmiş en iyi yönetmenleriden ikisi.belki ilk yarı değil ama ikinci yarının nasıl geçtiğini anlamıyosunuz.çok keyifli bir seyri var kaçırmayın 10/10
beck31
beck31

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ustaca yazılmış ve olağanüstü mizah anlayışıyla işlenmiş gayet başarılı yeni Coen Biraderler filmi.İzlerken çok ama çok zevk aldım.Gerek oyuncular ve yarattıkları karakterler, gerek konu itibariyle gelişen olaylar.8/10
AstalaVista
AstalaVista

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
hikaye tam bir kaRa mizah ! heRkese uyMaz.. beğenmeyenleRi hor göRmeyelim.. ;)
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Coen filmleri genelde saçma olur.
prustanca
prustanca

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Usta işi bi kara komedi.John Malkovich ve Tilda Swinton un sergilediği oyunculuklar da en az yönetmen kardeşler kadar usta işi olunca ortaya çıkan sonuç kalburüstü bir yapım olmuş.Şu sıralar vizyonda boy gösteren ticari amaçlı formülize edilmiş, film dışında bi çok şeyi içinde barındıran ve sanatla uzaktan biraz ilgisi olan filmler arasında aynı döneme rastladığındandır bir kardelen niteliğinde değerli duruyor.Bu ve diğer önemli Coen Bros. filmleri -Fargo,Barton Fink,The Big Lebowski, No Country for Old Men- onları daime Amerikan sinemasında nasıl olur da bu kadar özgün kalabildikleri anlamında şaşırtıcı da aslında.Belki de hiç bi filmde bu denli gülmemiştim:)kesintisiz bir dalga geçme, tiye alma ...ne derseniz deyin.Çok ciddi olduğumuz konularda biraz soluklanıp etrafta olan biteni algılamaya kendimizi zorlamamız gerektiğini, yaşamın aslında o kadar da ciddi bişey olmadığını, Casusların, ajanların, en üst düzey yetkililerinde en nihayetinde cips yiyen insanlar olduğunu görmeye dair bir ders niteliğinde de görülebilir bu film.Amerikan yaşam tarzına olan eleştirel bakış ve tabi ki ince mizah.İşte Coenler.Herkes anlamasa da, filmi yarıda bırakıp söylene söylene çıkanlar olsa da ben onların mümkünse her ay bi film çekmelerini isterim.