Aramızda Casus Var
2,8

Ilknur K
Ilknur K

25 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Demek ki neymiş gizli örgütlerle oyun oynamayacakmışsın. oyunculuk süper.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

18 Eylül 2011 tarihinde eklendi
iyi oyuncularin oldugu vasati bir film yine de izlenebilinir. 2,5/5
1983gs
1983gs

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben anlamadım filmden bişi :S ...
gogola
gogola

21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Coen in en sıradan filmi, daha iyi olabilirdi 4 puan
omurkomur
omurkomur

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kadro inanılmaz zengin ..pitt süper oturmuş rolüne..hoş bir film-hatta yer yer başarılı bir kara mizah
alba42
alba42

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Vasatı aşamamış malesef.Brad Pitt ve Clooney bile kurtaramamış.
tizep
tizep

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel Oyuncu kadrosunun biz izleyicileri yanıltabildiğinin en iyi kanıtı bu film olsa gerek. Filmin tek eğlenceli kısmı final sahnesi idi. Senaryo ve yönetim çok zayıf. Un ve şekerin olduğu mutfakta helva yapamayanların filmi.
fusaria
fusaria

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tipik bir Coen kardeşler filmi..Ben tarzlarını sevmiyorum..İzlemek zorunda kalmasaydım bu filmi de izlemezdim..Brad Pitt oldukça iyiydi..Bu adam bence bu tarz karakterleri daha fazla canlandırmalı...
Selma S.
Selma S.

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
açıkcası oyunculara diyecek yok brad pitt ve george clooney gerçekten her zamnki gibi iilerdi ama film bence sıkıo başlarda filmi konuyu kavramaya çalışırken ii ama sonraları aynı şekilde süren bi olay var bu da bence filmi sıkıcı kılıo. hani filmi bitiriosun ee ne oldu şimdi diosun buraya mı bağlanacaktı yani..ve bi kişi bahsetmiş yorumlarda da hakikaten filmde hiiç güzel kadın yok özellikle yaptılar heraldee...(:
beratozguner
beratozguner

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten bana göre kötüydü..iii oyunculardan iyi bi yönetmenden bu kadar kötü bi film beklemiodumm
ferhatkaan
ferhatkaan

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmemesi gereken kötü bir film.Brad Pitt in ve George Clooney inin kariyerinin en kötü filmi sanırım.Cohen kardeşler farklı olmaya çalışmak isteselerde bu sefer başaramamışlar...Tek kelime ile izlemeyin....
pulp-fiction
pulp-fiction

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Daha çok şey bekliyordum. Ama yinede film komik, güldürüyor ama çok aman aman bir film olmadığını belirtmek isterim.Yinede sinemada izlenir. Keşke izleseydim diyorum.
opethman
opethman

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Oyuncular bir tarafa "İhtiyarlara Yer yok" kalitesinde bir filme imza atmış Coen efendiler için malesef pek akıllıca bir film değil. Öncelikle zoraki bir senaryo var. Ortada çok fazla ilişki var. Ciddiyetinden ödün vermeyen Coen efendiler için gerçekleşmesi zor ilişkiler ve bence başarısız görünüyor bu nokta. Bazı sahneler gerçekten çarpıcı yine. Aklınızın ucundan bile geçirmiyorsunuz, komik, eğlenceli diye izliyorsunuz ama sarsılıyorsunuz.

Müzikler iyiydi, oyunculuklar mümkünse kötü olmasındı ve olmadı. Biraz daha güzel bir senaryo olsaymış mış mış.
Dokunmadan geçemeyeceğim; pek üst düzey CIA elemanlarının filmin sonundaki diyalogları çok eğlenceli ve kaliteliydi.

6/10
electrotech
electrotech

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film oldukça kötü idi. oyunculara aldandık gittik ama tam manasıyla vakit kaybı oldu.
res-yas
res-yas

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izledigim en berbat filmlerden birisiydi(: ama filmin sonlarına doğru brad pitt ölünce dedim güzel olcak başka kişiler gircek ama olmadı film iğrenç geldi iğrenç gitti malesef:D filmde bir tane güzel kadın göremedim ne hikmetse:D