betyl
16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
İsimlere aldanarak film izlemenin ağır cezası denilen şey bu film olsa gerek. Bu kadar aptalca ve gereksiz bir senaryoyu niye yazmışlar Coenler? Üstüne üstük para da dökmüşler bu işe... Acaba gerçekten inandılar mı yapımlarına?Off çok sıkıcı, hiçbir işe benzemeyen, zaman kaybından başka bir işe yaramayan, birkaç tane güzel Brad Pitt görüntüsü harici hiçbir albenisi olmayan, gülmek şurda dursun ancak 2 yerde gülümsetebilen bir film.Neresinden tutsan elinde kalır, al bir de burdan yak!10/3
Önceki tüm yorumlara katılmakla birlikte Brad Pitt,George Clooney ve Walkowich gibi oyuncuların komik olmak uğruna bu kadar salak göründükleri başka bir film hatırlamıyorum.Bu üç oyuncu ancak bu kadar kötü bir şekilde kullanılabilirdi.Buda yönetmenin büyük başarısı.
Güzel değil boşu boşuna izlemeyin Brad pitt ve George clooney eminim bu filmi izlerken utanmışlardır çünkü ikisininde süper filmleri var ve bu en kötüsü kadroya aldanmayın 10/2
rezalet saçma bir film.. başlıyorsunuz ve bittiğin zaman anlıyorsunuz ki 1 buçuk saatiniz kaybolmuş 2 bölüm prison break yada heroes eski bölümlerinden izleyin daha keyflenirsiniz o derece berbat
DVD kapağında büyük harflerle yılın komedisi diyo. Ne komedisi film boyunca hayret ediyosunuz bu oyuncular bu filmi nasıl kabul etmiş diye yapımcıya borçları vardı heralde. Yoksa isimlerini niye kullansınlar kolaymı bi brad pitt olmak. Sanmıyorum bu filmin kendini kurtarabildiğini.(dediğim gibi oyuncular beleşe oynamamışsa)
çok gereksiz ve anlamsız bi film olmuş. oyuncu kadrosu ve filmin ismi size sıkı bi ajanlı aksiyon filmi izleyeceğinizi zannettiriyor ama neticesinde bitsede kurtulsak noktasına gelen saçmalıklar silsilesiyle dolu bir yapumla karşılaşıyorsunuz. puanım 3/10
Filmde hiçbir şey yok. Ne konu, ne komedi hiçbir şey yok. Peki filmden ne öğrendik?Ben de bilmiyorum..Bir daha yapmamayı öğrendik sanırım.Ne yaptığımızı bir bilseydim keşke.
hayatımda izlediğim en kötü ve sıkıcı filmler arasına girmeyi çok iyi başardı...3 güzel oyuncu var ama senaryo o kadar saçma sapan ki içinde bi tane espri barındırmayan bi komedi filmi olmuş...herhangi bişeye güleceğinizi sanmıyorum...Hergün 1 yada 2 film izlerim takip ettiğim 8 tane yabancı dizi var ve size açıkça söylüyorum bu film berbat ötesi...dayanmaya çalıştım ama beceremedim..1 puan vericem ama sinepuanı kapalı
bu kadar kötü bir film izlememiştim. bu nasıl bi filmdir anlamdım. filminm konusu bile yok. bu oyuncuların böle bi filmde nasıl oynadılar anlamış deilm. filmi bile yarıda bitirmişler gibi. iiki böle olmuş yoksa daha çok tahammül edemicektim. clooney kaçtı nereye gitti belli deil. brad saçma sapan bir şekilde öldü. yhani izlememenizi kesilikle tavsiye ediorum bosuna zaman kaybı 103
Bu filme güzel diyenlerin aklını kaçırmış olması lazım.Bradd ve George filmi kurtarmak için adeta yırtınmışlar (özelliklede bradd pitt) ama yetmemiş.Bradd pitti hayatınında ilk belkide son kez bu akdar gülerek izlersiniz ama film çoook kötüü!10/5