molibaligi
2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Adamların sıradan filmleri bile türk filmlerinden kat kat üstün tezini doğrulayan,kesin izlenilmesi gereken komedi filmleri arasında kendine çabucak yer bulabilen eğlencelik bir film...
Amerikanın kendi eblehliklerini anlatıp eleştirdiği bir film :) Brad Pittin canlandırdığı karakter süperdi diyebilirim. Fakat kara komedi filmleri arasında benim için en sıkıcı olanıydı. Güzel diyenler yada kötü diyenler var. Ama kara mizah filmlerini herkesin beğenmesini yada zevkle izlemesini bekleyemezsiniz.. Türü ve konusu gereği biraz tercih ve zevk meselesi olduğunu düşünüyorum.
Tipik bir Coen kardeşler filmi..Ben tarzlarını sevmiyorum..İzlemek zorunda kalmasaydım bu filmi de izlemezdim..Brad Pitt oldukça iyiydi..Bu adam bence bu tarz karakterleri daha fazla canlandırmalı...
Filmde hiçbir şey yok. Ne konu, ne komedi hiçbir şey yok. Peki filmden ne öğrendik?Ben de bilmiyorum..Bir daha yapmamayı öğrendik sanırım.Ne yaptığımızı bir bilseydim keşke.
ben hala bu filme nasıl bu kadarpuan veriliyor(6 küsürde hala) anlayamıyorum.ya puan veren verenlerin yaşı 7-12 yaş arası ya da izlemeden rastgele puan verenler çok.bilmiyorum kaç kişi bana katılıyo ama yazıkkkkk çok yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!
hayatımda izlediğim en kötü ve sıkıcı filmler arasına girmeyi çok iyi başardı...3 güzel oyuncu var ama senaryo o kadar saçma sapan ki içinde bi tane espri barındırmayan bi komedi filmi olmuş...herhangi bişeye güleceğinizi sanmıyorum...Hergün 1 yada 2 film izlerim takip ettiğim 8 tane yabancı dizi var ve size açıkça söylüyorum bu film berbat ötesi...dayanmaya çalıştım ama beceremedim..1 puan vericem ama sinepuanı kapalı
açıkcası oyunculara diyecek yok brad pitt ve george clooney gerçekten her zamnki gibi iilerdi ama film bence sıkıo başlarda filmi konuyu kavramaya çalışırken ii ama sonraları aynı şekilde süren bi olay var bu da bence filmi sıkıcı kılıo. hani filmi bitiriosun ee ne oldu şimdi diosun buraya mı bağlanacaktı yani..ve bi kişi bahsetmiş yorumlarda da hakikaten filmde hiiç güzel kadın yok özellikle yaptılar heraldee...(:
Bu Coen kardeşler başka bir şey yapıyor.Bu filme kötü diyorsanız kara mizah sevmiyorsunuz demektir.Oysa film gerçekten eğlenceli ve de oyunculuklar mükemmel.Tabiki Adam Sandler tarzı bir eğlence değil.Sevdiğiniz aktörler var diye değil Coen kardeşlerin filmi olarak izleyin.Çünkü o aktörler Coen kardeşlerin sağlam senaryosunda sadece bir karakterler.Bunu da yapmaktan büyük keyif aldıklarını düşünüyorum.Örneğin George Clooney Coen kardeşlerin filmlerinin değişmez aktörü olmak yolunda.Bakalım bir sonraki filmlerinde hangi ünlü aktörleri hangi rollerde göreceğiz.İyi Seyirler.
bu kadar kötü bir film izlememiştim. bu nasıl bi filmdir anlamdım. filminm konusu bile yok. bu oyuncuların böle bi filmde nasıl oynadılar anlamış deilm. filmi bile yarıda bitirmişler gibi. iiki böle olmuş yoksa daha çok tahammül edemicektim. clooney kaçtı nereye gitti belli deil. brad saçma sapan bir şekilde öldü. yhani izlememenizi kesilikle tavsiye ediorum bosuna zaman kaybı 103