nevinur-13
15 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi. Joseph Fiennes ve Gwyneth Paltrow'un göz kamaştırdığı bir film. Cidden güzel bir ikili olmuşlar ve birbirlerini zirveye taşımışlar. İzlenmeye değer bir film.
seyretiiğim en güzel romantik filmdi ayrıca joseph fiennes'a aşıkta oldm ben bu filmden sonra gerçekten roller kişilere uymuş herkesin performansı mükemmeldi:)!!!
Yaa tam olarak bu film hakkındaki düşüncemi dökemedim. Benim tarzım değil dedim ama aslında bu tür filmlerden beğendiklerim de olmuştur. Yalnızca haddinden fazla aşk kokan bir film bu ve bu yüzden sevmedim. Kimbilir belki de günümde değildim :)
Film bu kadar oscar aldı ne kadarını hakediyor tartışmalarına gayet açık bir film. Ne çok iyi ne de kötü. fakat bu tarz filmleri sevmeyenler (Titanic ve diğer aşk filmleri) filmde farklı şeyler arama isteğidir. Ama bu filmde sadece ve sadece bir aşk filmi, Shakespeare ve o dönemin dünyası şeklinde bakmak lazım. O zaman film size daha hoş gelebilir. Ama aşkın yanında aradığınız diğer şeyler varsa (Meet Joe Black’deki gibi) onu bulamıyorsunuz. Ama o dönemi de bizi içine alacak kadar güzel işlemişler. Yorumların birinde filmde çok fazla öpüşme sahnesi var diye eleştirmiş. Aşkın olduğu yerde her zaman öpüşme vardır, eğer yoksa asıl eleştirilmesi gereken odur! 8/10