7 oscar alıp oscarları silip süpüren shakespeaare'in etkileyi şiirleriyle büyüleniceğiniz, gywenth paltrow ile winona ryderin arasını acan kusursuz film. 10/10
filmin her karesinde doğuşa benzeyen bir tip görmek iğrençti.. ama adamın oyunculuğuna laf yok.. :) uyarlama, kostümler, Shakespeare in o muhteşem sözleri süper.. --- Oscar alacak kadar iyi diyemeyiz filme ama 99 yılında bu filmi alt edecek filmde yoksa haketmiştir.. iyi seyirler../8
Bitmesini istemediğim nadir filmlerden biriydi.Bazı fimler vardır ya yalnızca izlenmesi gerekir buda o filmlerden biri ve ben hala etkisinden kurtulamadım.Herkese ama herkese tavsiye ederim.9/10
Bu film yapılan halk anketine göre aldığı Oscar ödülünü haketmeyen filmler listesinde üst sıralarda yeralıyor tam hatırlamıyorum zirvede de olabilir.Açıkcası bende pek begenmemiştim ve begenmedigim bu filmin bu kadar çok Oscar ödülüne layık görülmesinede şaşırmıştım ama anketi gördükten sonra anladım ki tek begenmeyen ve Oscar’ı haketmedigini düşünen ben degilmişim.
Güzel bir Shakespeare uyarlaması.Film, kadrosunda barındırdığı oyuncular için bile izlenir.Ancak film de çok iyi gerçekten.Gerek oyuncu kadrosu, gerekse prodüksiyon olarak çok kaliteli bir eser.Arşivde olmazsa olmaz bence.Aldığı Oscarlar’ın çoğunu hak ediyor...
Çok fazla etkiledğimi söyleyemem ama iyi bir filmdi.Çok fazla emek harcandığı ve hatırı sayılır bir bütçe ile yapıldığı çok belli.Arşiv ile uğraşanlar es geçmesin bu filmi.Sırf oyuncular için bile izlenebilir...8/10
süper bir film.7 oscarı fazlasıyla hakediyo.hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz.seneryo çok güzel.Shakespeare a hayranlığım bi kat daha arttı.10/10 "yüksel ey güneş! öldür şu kıskanç ayı.bak nasılda sararıp solmuş kederden tanrıçaya sen ondan çok daha güzelsin diye"
Gerçekten hayatımda izlediğim en güzel romantik-duygusal filmlerden bir tanesi. İnanın izlememden 8-9 sene geçmesine rağmen hâla filmin etkisindeyim. Joseph Fiennes rolüne gerçekten çok yakışmış , zaten filmin sonunda Gwyneth Paltrow 'un uzaklara yürüdüğü sahne beni de alıp uzaklara götürüyor. Kız arkadaşınızla beraber izleyin derim, ama mutlaka izleyin diyeceğim bir film 9/10
shakespear zaten kitaplarına hayrandım böyle bi film bulunca eleştirmek için gittim ama okadar kaptırmışım ki kendimi film sonunda kendimden utandım. eleştirmek amaçlı gittiğim bi filmde böyle etkilenip çıktığımdan. ya benim yaşamıma çok paralel yazılmış yada ben kendimi ordaki yaşamla özdeşleştirmeye hazırdım ama sonuş ta baş ucu filmlerim arasına girmeye hak kazandı