Aşık Shakespeare
    4,2
    Aşık Shakespeare hakkında görüşlerin ?

happyface
    happyface

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi filmlerden biri!!! 'işte aşk budur' dedirten bir film :)
    ssserkan91
    ssserkan91

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Kaliteli bir yapım. Romantik film türünün çok iyi bir örneği. 9/10 Harikaydı
    gozdee59
    gozdee59

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    7 oscar alıp oscarları silip süpüren shakespeaare'in etkileyi şiirleriyle büyüleniceğiniz, gywenth paltrow ile winona ryderin arasını acan kusursuz film. 10/10
    hilkayist
    hilkayist

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    filmin her karesinde doğuşa benzeyen bir tip görmek iğrençti..
    ama adamın oyunculuğuna laf yok.. :)
    uyarlama,
    kostümler,
    Shakespeare in o muhteşem sözleri süper..
    ---
    Oscar alacak kadar iyi diyemeyiz filme
    ama 99 yılında bu filmi alt edecek filmde yoksa haketmiştir..
    iyi seyirler../8
    jamesbond-2
    jamesbond-2

17 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Bitmesini istemediğim nadir filmlerden biriydi.Bazı fimler vardır ya yalnızca izlenmesi gerekir buda o filmlerden biri ve ben hala etkisinden kurtulamadım.Herkese ama herkese tavsiye ederim.9/10
    seliria
    seliria

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    shakespeare gibi güçlü bir kalemden uyarlanmış tutku dolu bir film...Bu türü sevenler mutlaka beğeniceklerdir:)
    mehtap6
    mehtap6

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ben bu filmin şarkısını hiç uunutmuorum...güsel bir romantik film bence izlenebilir tarihi ğeler tabiki etkili.
    BOSS-2
    BOSS-2

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bu film yapılan halk anketine göre aldığı Oscar ödülünü haketmeyen filmler listesinde üst sıralarda yeralıyor tam hatırlamıyorum zirvede de olabilir.Açıkcası bende pek begenmemiştim ve begenmedigim bu filmin bu kadar çok Oscar ödülüne layık görülmesinede şaşırmıştım ama anketi gördükten sonra anladım ki tek begenmeyen ve Oscar’ı haketmedigini düşünen ben degilmişim.
    wolkiwolki
    wolkiwolki

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bir Shakespeare uyarlaması.Film, kadrosunda barındırdığı oyuncular için bile izlenir.Ancak film de çok iyi gerçekten.Gerek oyuncu kadrosu, gerekse prodüksiyon olarak çok kaliteli bir eser.Arşivde olmazsa olmaz bence.Aldığı Oscarlar’ın çoğunu hak ediyor...
    kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    İyi ve farklı bir uyarlama. Gwyneth Paltrow bu filmle kendisini hayran bıraktırmaya devam ediyor...
    Majör-2
    Majör-2

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Çok fazla etkiledğimi söyleyemem ama iyi bir filmdi.Çok fazla emek harcandığı ve hatırı sayılır bir bütçe ile yapıldığı çok belli.Arşiv ile uğraşanlar es geçmesin bu filmi.Sırf oyuncular için bile izlenebilir...8/10
    lord-of-warr
    lord-of-warr

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    süper bir film.7 oscarı fazlasıyla hakediyo.hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz.seneryo çok güzel.Shakespeare a hayranlığım bi kat daha arttı.10/10
    "yüksel ey güneş! öldür şu kıskanç ayı.bak nasılda sararıp solmuş kederden tanrıçaya sen ondan çok daha güzelsin diye"
    cudiferat
    cudiferat

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten hayatımda izlediğim en güzel romantik-duygusal filmlerden bir tanesi. İnanın izlememden 8-9 sene geçmesine rağmen hâla filmin etkisindeyim.
    Joseph Fiennes rolüne gerçekten çok yakışmış , zaten filmin sonunda Gwyneth Paltrow 'un uzaklara yürüdüğü sahne beni de alıp uzaklara götürüyor.
    Kız arkadaşınızla beraber izleyin derim, ama mutlaka izleyin diyeceğim bir film
    9/10
    sifremiunuddum
    sifremiunuddum

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    shakespear zaten kitaplarına hayrandım böyle bi film bulunca eleştirmek için gittim ama okadar kaptırmışım ki kendimi film sonunda kendimden utandım. eleştirmek amaçlı gittiğim bi filmde böyle etkilenip çıktığımdan. ya benim yaşamıma çok paralel yazılmış yada ben kendimi ordaki yaşamla özdeşleştirmeye hazırdım ama sonuş ta baş ucu filmlerim arasına girmeye hak kazandı
    ummeti-muhammed
    ummeti-muhammed

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
    çok süper bir film alacağı herşeye değer herkese tavsiye ederim