3,9
Hokkabaz hakkında görüşlerin ?
28 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
yorumların çoğunu okudum ama hayret kimse değinmemiş. filmde; iki tane ciddi mantık hatası var.. onun haricinde ehh
22 Kasım 2022 tarihinde eklendi
bir cem yılmaz draması. Sihirbaz ama beceriksiz ve başarısız adamnı draması, kurgu sürükleyicilik gayet işi, başarılı bir türk filmi bence
14 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Bel altı küfür duymadan gülemeyen halkımızın normal olarak yeterli ilgiyi göstermediği, her repliği ile katıksız bir komedi ve tat bırakan bana göre Cem Yılmaz'ın tek filmi diyebilirim. İzleyin izlettirin...
26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Sürekli sıkan ve beni kapat diye yalvaran bir film. Cem Yılmaz oynuyor diye film izlenmiyor maalesef.
26 Ocak 2012 tarihinde eklendi
cem yılmazın başarılı bir filmi daha . gülme konusu biraz eksik kalmış.
13 Haziran 2011 tarihinde eklendi
güldüğüm sahneler azdı . ancak keyifle izlenilebilen bir film ...
31 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Son 10 yılda türk sinemasındaki en iyi filmlerin başında gelir bu film.

Hatta Cem Yılmazdan beklenmeyecek kadar naiftir.Diğer filmlerindeki abartılı komedi anlayışıyla değilde,normal hayatta karşımıza çıkabilecek kadar komedi vardır bu filmde.Oyunculuklara zaten hiç bir lafımız olmamalı,cem yılmaz dahil hepsi muazzam.
Kuşkusuz Cem Yılmazın yazdığı en iyi senaryo ve tabiki en iyi filmi.

Mesleğini çok seven bir adam,bir baba ve oğlunun mükemmel ilişkisinin bu eğlenceli anlatımına nasıl kötü denilebilirki ?
Müzikleride enfestir.
Yani son derece eğlenceli ve aslında bir o kadarda duygusal bir film bu.Bu arada Mükemmel bir finali var,bu kadar güzel bir senaryoyu ayakta alkışlamak lazım.Keşke hep böyle filmlerle karşımıza çıksa Cem Yılmaz.
10/10
1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
böle güzel bir filmi ancak cem yılmaz berbat edebilir. cemsiz: 10/7, cemli: 10/4
13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
heralde filmde dram olmasaydı bu filmde gora ve arog gibi olcaktı.nese izlenebilir 10/7.2
16 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Konusu,senaryosu,oyuncuları,yönetmeni çok çok kaliteli mükemmel değerini bulamamış bir film bence. Zaten Türk insanı olarak topyekün bu filmi beğenseydik bi terslik olurdu. Ne de olsa doğru düzgün konusu olmayan skeç tadındaki filmlerin rekoru kırılamıyor bu ülkede!
4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
iyi bir komedi-dram filmi... cem yılmazın salt komediden vazgeçtiği ilk film.. 8/10
16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Cem yılmazın en güzel filmiydi bence. Espiriler yerinde. duygusallık çok güzel işlenmiş çok beğendim.
12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film sizi alıp goturmesede ne biliyim bişeyler veriyor.en azından kaliteli bi yapım.izlenesi bi film kısaca...810
22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz'ın en iyi filmi ama müzikler o kadar başarılı değil
sinema
1 ziyaretçi
27 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bir nevi 'sideways' e de benzettim ben aslında. yol filmi olmasından mıdır acaba... biraz ağır ilerleyen normal hayat gibi bir film işte... izlenesi...