hayatta kopma noktasına gelirken tekrar tutunmayı gösteren bir film... kız arkadaşının durumuna o kadar üzülmüşken ki; kız arkadaşını çok severken kaybetmesi herşeyiyle yıkmıştı, ne olursa olsun yinede hayata geri dönmeyi başardı..
Verilmek istenen mesaj Robin Williams sayesinde mükemmel bir şekilde verilmiş.Hayata dair çok anlamlı görüntüler ve diyaloglar vardı.7/10. buarada beyazperde puanının çok abartı olduğunu düşünüyorum 9.1 gibi :S
Kurgu ve oyunculukları çok beğenmesem de gerçek hikaye olduğu için ilham verici bir film oldu benim için. Patch Adams insanlar yardım etmeyi benimsemiş bir doktorun gerçek hikayesini anlatıyor. Aileyle beraber veya umutsuz hissettiğimiz zamanlarda izlememiz gereken filmlerden birisi bana göre. Belki bazı şeyler için ilham verebilir. Eğer ki filmi izlemek için çok hevesli değilseniz hikayesi hakkında araştırma yapabilirsiniz.