bir doktor adayı olarak izlerken kimi zaman duygulandıran kimi zaman güldüren robin williams'ın döktürdüğü içimi ısıtan o muhtesem adamı gördükçe beni heyecanlandıran müthiş bir film!
Kesinlikle izlediğim en iyi ilk beş film arasında. Neden bu kadar geç izledim diye kendime kızdım hatta. Bence bu filmi izlemeyenler çok şey kaydeberler. Mükemmel bir film.
İzlediğim en iyi filmlerden ve bana dokunan filmlerden biri . Doktorları sevmiyorsanız bile Patch Adams'ı seveceksiniz ve filmi izledikten sonra hayata biraz daha farklı bakmaya başlayacaksınız .
Genellikle mutluluğu uzaklarda arıyoruz değil mi? Belki de o yanı başımızda yatıyordur. Her şey bir ruhsal sorunu olan birinin işemesine yardım etmekle başladı. Mutluluk başkalarına yardım etmekte gizlidir.
merhaba arkadaşlar bu film benim enlerim arasında ve bana çok şey veren bi film hayatın bi yanssıması ve gerçek yaşam hikayesi alıntıları arasından seçilen müthiş bi eser bir filmden dah açok öğüt bi yapıt konunun akıcılığı duygusal insanlık sahneleri ve Robin Williams oyunculuğuyla genel izleyici adına müthiş bi yapıt İzlemeyenler için söylüyorum izleyin hayatınız değişecek.