Patch Adams

selçuk kara
selçuk kara

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
keşke her doktor böyle olsa yani merhamet sahibi .
selma-tezer
selma-tezer

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi sadece doktor adayları degil herkes izlemeli bence,tıp fakültesi ögrencileri ise mutlaka izlemeli hem kendinize cok yakın bulacaksınız hem de nasıl bir doktor olmalıyım sorusunun cevabını,iyi seyirler:)
55ercument55
55ercument55

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
güzel film 9 puan çok 8 iyi
echo20
echo20

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
duygusal filmlere bayılırım!!!bu filmi de bu yüzden çok beğendim...beğenmeyen nasıl var? anlamadım...
safakmystery
safakmystery

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
insanı düşündüren güzel bir yapım böyle filmleri kesinlikle herkesin izlemesi gerek diye düşünüyorum 7.5
good88
good88

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
'Doktorluk' tam anlamıyla anlatan bir film . Günümüz doktorlarına bir kapak niyetinde bir film olmuş . Doktorluk sadece hastaları 2 dakikada muayene edip sonrada arkanı dönüp git demek değildir . Bunu anlatıyor . Bizim doktorlar hasta sadece başımdan gitsin de nereye giderse gitsin diyorlar . İşini %5 bile yapamadıklarını düşünüyorum . Neyse filmden konuşuyordum konu nereye geldi . Puanım 10/10 .
sabio-2
sabio-2

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu filme kötü diyen insana helal olsun kardeşim sen git kurtlar vadisi gençlğinin gangsta serseri takımını izlediği hızlı öfkeliyi felan izle veya şöyle a.pasta felan dicek söz bulamıyorum
osym-666
osym-666

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ne yazılabilir bu film üstüne izlemediyseniz mutlak izleyin son dehşet
anilgerz
anilgerz

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu adam işini biliyor..harika bir oyunculuk..Helal olsun..İzlenilmesi gereken filmlerden..Gözünüze çarparsa hiç düşünmenden izleyin..10 / 8,5
d-o-c
d-o-c

27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Herkesin izlemesini öneririm ama bir doktor olarak özellikle hekimlerin ve tıp öğrencilerinin kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.Hekim- hasta ilişkilerine bakışınızı kökünden değiştirebilecek ve hangi meslekten olursanız olun kendinize dair birşeyler bulacağınız 10/10 bir yapım.
nephthysus
nephthysus

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten ama gerçekten çok güzel bir film.Anlatacak kelime bulamıyorum.Böylesi güzel böylesi içten filmler artık yapılmıyor.Lütfen izleyin.
colic-p
colic-p

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İnsanoğlunun yegane dayanağı olan 'umut' adına yapılmış inanılmaz bir başyapıt zaten Robin Williams’a bayılıyorum bence hayata güzel bir pencereden bakmak isteyenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film.
ahmetkenan3
ahmetkenan3

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
mukemmel bır fılm 10/10
memo1234567
memo1234567

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Yahu bunun anlattığı şeyleri acaba kendileri yapıyor mu? Kendi çaplarında insanlığa mesaj vermeye çalışan amerikanlar sistemi değiştirmek isteyen amerikanlar sistemi kurmuş olan amerikanlardır...
dapda
dapda

8 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bu filmi dershanenin sinevizyonunda izledim çok etkileyici bir filmdi.birde arkada oturan geveze cinstirikler olmasaydı daha rahat izleyebiliecektim.