Patch Adams hakkında görüşlerin ?
29 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
filmn gerçek bir hayat öyküsüymüş.gerçekten böyle insanların var olduğunu bilmek ne kadar güzel değilmi...senaryoyu yazan içine kattığı komedi ve aşklada insanları düşünmeye iten bir başyapıt yapmayı planlamış ve bence başarmış,mükemmel bir film yaratmış.
29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
birincisi sadece komedi katagorisinde değerlendirildiğine inanamıyorum.romantik de ayrıca..

ve de diyecek bir söz bulamıyorum başyapıttan da öte..10 puanı hakediyor..mutlaka izleyin
14 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten sıkılmadan izlediğim bir film.Herkezin izlemesi gerekir bence.Yaşamla mücadaleye güzel bir örnek.Bir ara filmde nerdeyse ağlıcaktım.Bazı kişilerin ağladığına da eminim.
10/10
15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle;mükemmel!
24 Mart 2009 tarihinde eklendi
beğendim.gerçek hayatta yaşanmış olayların filmlerini daha ilgi çekici buluyorum.bu film de onlardan biriydi.
24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel filmlerden biri.
17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğim en iyi ilk beş film arasında. Neden bu kadar geç izledim diye kendime kızdım hatta. Bence bu filmi izlemeyenler çok şey kaydeberler. Mükemmel bir film.
14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
insanın yüzünde hafif bir gülümseme bırakan,hayata dair güzel mesajları bulunan güzel bir yapım.
6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gülerken ağladığım ağlarken güldüm birkaç filmden biri
23 Mart 2016 tarihinde eklendi
Güzel bir film eger doktorları sevmiyosanız bile patch adamsı seviceksiniz. Ama bazen filmin film oldugunu hissediyosunuz.
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
herkese tavsiye ederim cok iyibir film olmuş...10/9
27 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu şaheser benim sinemada seyrettiğim ilk film olarak çok anlamı var.Ayrıca harika bir konusu ve oyuncular ve oyunculuklarıda harika tek kelimeyle tam bir klasik hala seyretmeyen kalmamıştır sanırım.Ama öyle bir azınlıktaysanız sakın durmayın bir an evvel bir yerlerden bulup bu filmi afiyetle yiyin derim :D
sinema
1 ziyaretçi
15 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Genellikle mutluluğu uzaklarda arıyoruz değil mi? Belki de o yanı başımızda yatıyordur. Her şey bir ruhsal sorunu olan birinin işemesine yardım etmekle başladı. Mutluluk başkalarına yardım etmekte gizlidir.
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bugüne kadar izlediğim en müthiş filmdi.
11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Seni seviyorum çümkü başka çarem yok...
gerçekten tek kelimeyle mükemmel bir filmdi
hüngür hüngür ağladım...