Bu filmde eğer sırf yapımcısı James Cameron diye "Avatar" gibi başarılı bir film beklerseniz çok yanılır ve hayal kırıklığına uğrarsınız. Oyuncuları tanınmaya, konu ve kurgusu son deece zayıf ve vasat film var karşımızda. Filmi tek izlenebilir kılan muhteşem üç boyutlu çekimler o da olmazsa hakikaten film seyredilmez.
büyük beklentiler içinde olmayın o tür bir film değil ayrıca söylendiği gibi hareketlide değil açıkçası hayal kırıklığına uğradım ama görsellik ve mağara dağcılık gibi faktörler filmi herşeye rağmen beyenmemi sağladı orta seviyede br film fazlasını ummayın...
Ben filmi beğendim,özellikle 3d izlemenizi tavsiye ediyorum..film sürüklüyeci ve heyecan verici..gerildiğiniz,sarsıldığınız anlar olacakdır...hatta belkide ağlayabilirsinizde...ben vakit kaybı olarak görmüyorum ve kesinlikle vasat bir film değil..vasat diyenlerin film anlayışlarını bir daha gözden geçirmelerini tavsiye ederim.
Bu Adam işi Biliyor James Cameron 3D ile artık aramızda bu filme gelirsek "The Abyss" Sanki biraz araklama var gibi....Geldi bana ^3D olarak bişi vermiyor Avatar ile kıyaslanamaz tabi burada parasal bir kaynak sağladı yönetmen kendisi değil sadece finas olarak yardım etti....10/7 veriyorum Ben İstemde Yine TİTANİC diyorum
Film güzel fakat Avatar gibi bir beklentiyle gitmek yanlış olur.En büyük tavsiyem 3D izlenmemesi olur.Film su altında geçiOR,efeKt yok .3D sadece baş ağrıtmaya yarıyor.
Sanctum filmi tamamen görsel(3D) anlamda önplanda olan bir film. Konu yada senaryo yok gibi. 2010'da bir dalışta ölen sualtı fotoğrafçsısı Wesley C. Skiles'ın vakasından esinlenerek yazılmış. Bu dalışçı Florida'da ölmüştü. Avustralya'lı James Cameron filmde milli reklamını yapmak adına mekanı rol gereği buraya almış. Senarist John Garvin'de filmde malzeme taşıyan ekibin başında görüyoruz. Dünyanın en büyük mağaralarından birinin güzelliği ve insanların çaresizliğinde neler yapabileceklerini ilgiyle izliyoruz. Yoksa filmin geri kalanı aşırı vasat. Fantastic Four filminin oyuncusu Ioan Gruffud haricinde star oyuncusu yok. 10/5
İlginç,keşfetme duygusuna sahip insanlara yönelik bir film.Orta düzey diyebileceğimiz filmlerden. Konunun işleyişini ve kurgusunu tahmin edebiliyorsunuz ve tabii sonunu da.çok beklenti içine girmeden izleyebilirsiniz. Saygılarımla...
Açıkçası çok geren bir film olmamış. Descent partI benzettim ama o çok daha iyiydi. 3d olması çok güzeldi sanki o mağarada gezinen sizmişsiniz gibi. O anlamda mekanlar hoştu. İzlenebilir.
tron ile sanctum ikiside 3d değiller.Ya biz 3dyi bilmiyoruz ya da uyutuluyoruz.Gerçektende filmin bazı sahnesinde uykum geldi.Avatar gibi değil. emek harcanılmamış.James cameron isim yaptım herhalde bu filmi de halk izler sesini çıkarmaz demeye getirmiş.10 kişiyle başlayan film bir kişi kalana kadar devam ediyor.iyi olmamış.Bu tür filmler çekilmemeli.Zaman kaybı.