redluna-2
12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
julia roberts ayrı bir icon..ki kendisi americas sweetheart, biliyorsunuz..audrey hepburn gibi..onu seyretmek ayrı bir tecrübe, eğer özlediyseniz muhakkak gidin..şahsen yüksek beklentilerle gitmedim ve çok beğendim... sinema sadece teknik bir çalışma değil öyle değil mi? bir gösteridir aynı zamanda..
Ye dua et sevin romanını tatildeyken okumuştum ve çok keyif almıştım. Filmini ise hemen akabinde izlemek aldığım bu keyfi ikiye katladı adeta. Film özellikle italyadaki sahneleri ile beni benden aldı. Julia Roberts ise Pretty women & Erin brockovich ten beri hiç bu kadar samimi,güçlü ve güzel olmamıştı bana göre... Hayata dair olan bu filmi izlemek sizi ifade eden kelimeyi bulacağınız bir yolculuğa sürükleyecek. Kaçırmayın derim
Gerçek yaşamı süslemeden vermeleri çok iyi olmuş bence. Sonuçta öyle parıltılı ve çekici bir film olmak yerine daha gerçekçi olmuş :))Aşk böyle geliyor zaten hiç umulmadık anda ve umulmadık zamanda ;)8 / 10
Ben bu filmi son bölüm olan 'Bali' bölümüne kadar çok beğendim. Julia Roberts çok başarılı, diğer oyuncular da öyle (Javier Bardem biraz zayıf kalmış), İtalya ve Hindistan bölümleri filmde harika Bali bölümünü ben zayıf buldum. Bu film hakkında yapılan bir yorum vardı bu filme seyrettikten bu yorumun gerçek olduğunu anladım: Filmin sonunda harbiden acıkıyorsunuz.
Film gereğinde uzun,ve vasat.Konu kişinin depresyondan kurtulması değil sanki dünyanın her noktasında sevgili bulması,dünyayı gezip kaçamak yapması olmuş,ara ile birlikte 2.5 saat sürüyor ve insanı sıkıyor.Vcd veya dvd si piyasaya çıktığında evde alıp izleyin ki bence bunada gerek yok.Sıradan bir film.
2008 de okumuştum kitabını ve çok sevmiştim. filmdeki problem bağlantıların kurulmamış olması bence. .çok kopuk. kurguyu bildiğim için film çok sıkıcı gelmedi ama diğerleri için aynı durum olmamıştır. ikinci durum kadının kitapta yaptığı seyahati, boşanmasını neden yaptığını çok iyi anlatıyor ama filmde sanki keyfe keder bunları yapıyormuş gibi görünüyor. dolayısı ile kitabı öncelikle okumanızı tavsiye ederim.baliden görüntüler, italyadan yemek manzaraları, hindistandaki ashram deneyimleri de filmin kaçmazlarından...
kesinlikle kitabı okumadan önce filmi izlemenizi tavsiye ederim.Filmden sonra kitabı okursanız kitabın her bir cümlesini julia roberts ile kafanızda canlandırabiliyorsunuz ve böylece kitaptan daha çok zevk alıyorsunuz. Film son zamanlarda izlediğim en keyifli film. özellikle ye bölümünde italyada yaşadıkları herkesi italyaya çağırıyordur adeta. Julia robertsın güzelliğine diyecek tek kelime bulamıyorum keza oyunculuğunada. sadece javier bardemi filmin genelinde daha çok görek isterdim. mutlaka izleyin ve hayatınızı sorgulayın eminim sizinde değiştirecek bir hayatınız vardır. puanım 9/10
bosanmayı yada sevgılınızden ayrılmayı dusunuyorsanız,hayatınız anlamını ve heyecanını kaybetmışse,yenılık arayısındaysanız kesınlıkle gıdın ızleyın..cok dolu cıkarsınız fılmden..ama aksı halde cok sıkılırsınız..