3,7
Juno hakkında görüşlerin ?
7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ellen Page'in oyunculuğu harika...
Keyifli seyirlik özellikle mzükler filme apayrı bir tat katıyor canlandırıyor !
1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
video(dot)google(dot)com/googleplayer.swf?docId=6215403588607836576
arkadaşlar (dot) yazan yerlere nokta koyarak tarayıcnızda açarak trailer izleyebilirsiniz.
umarım fragman linki vermek kurallara aykırı değildir... aykırıysa neden fragmanı koymuyorlar?
ayrıca film güzele benziyor... hikayesi de ilginç... türkiye'ye ne zaman gelir bilmem am gelince ilk izleyenlerden olmak isterim :)
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Şirin bi film gerçekten ama etkileyici ya da komik değil, biraz düşündürüyor sadece. Can sıkıntısını biraz törpülemek isteyenler için uygun sadece
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ellen Page'in kim olduğunu bile bilmiyordum ama gördüm ki gerçekten süper bir oyuncu kendisi.İfadesi az olan yüzü,karnındaki bebeği çok da umursamayışı,evli çiftin arasındaki kopukluk filan gerçekten seyirciye iyi yanstılmış.(Özellikle de ikisinin de duvar rengine baktıkları sahne, hayatlarındaki boşluğu anlatıyor gibi geldi.) Juno'nun ailesi de 'normal' değil.Üvey annesi ve babasının hamileliğine tepkisi gerçekten Türkiye için alışılmamıştı. Özellikle de dizilerimizi düşünürsek :) Kızını ne olursa olsun şartsız seven babası, iyi niyetli üvey annesi ve pek de akıllı olmayan üvey kardeşi ile anormalden normal bir aile tablosu çıkarmışlar.Filmin pasif karakteri Bleeker da tip itibariyle rol için biçilmiş kaftandı.Oscarlık bir film diyemem ama sıcak bir film olduğu kesin.İzleyin, görün :) 8/10
28 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin alt yapısı ve olaylara akışı normalın altında...senaryosununda oscar alabilecek kadar kuvvetli olduğunu sanmıyorum.bazı psikolojik olayları iyi bir şekilde yansıtmaları haricinde çok iyi bir komedi dram filmi değil...ama tabiki seçim sizin basitliği sevenler için hoş bir film olabilir...iyi seyirler
26 Mart 2008 tarihinde eklendi
Herkes ellen page'in oyunculuğundan bahsedio biz izleyicler olarak oyuncuların oyunculuğunu eleştirmekten çok filmin kndisini eleştirmemiz lazım. ellen page'in oyunculuğu abartılcak derecede deil sıradan bir oyuncu filmlerde oynayan herkesde olabilcek bir oyunculuğa sahip bunu fzla abartmayın..
film hakkında yorumuma gelirse o kadar ödül olayları var ama şunu belirteyim hayatımda girdiğim ve girebilceğim en kötü filmdi
filmin türünde komedi-dram yazıo dramlık bişey göremedim komedi kısmına gelirsek 2 kere güldğümü hatırlıorum onlarda öyle kahkaha tarzı deil gülümsemeydi sadece
film aşırı derecede sıkıcı hiç bi hareketlilik yok çok monoton senaryo berbat ötesi bu senaryoyu bşka biri düzenlemeye kalksa bundan daha iyi olacağından eminim..
filmin bşlarında bile izleyiciler dağılmaya bşladı o kadar iğrenç çok abartmayın ouncuların oyunculukları bizi ilgilendirmez..
3/10
26 Mart 2008 tarihinde eklendi
yorumlara bakınca ben başka bi film mi izledim diye düşündüm filmin hiçbir özelligi yoktu bence ölesine cekilmiş bi film film cok sıkıcı ve tekdüzeydi bence 10/4 anca eder
26 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film. fakat kültürel farklılıklar açısından türkiye'de tutunması zor olsa gerek. zira yurt dışında ozellikle amerikada 13-19 yas arası hamilelik cok rastlanılan bir durum. gundelik, sıradan bir film olması da daha samimileştiriyor filmi.
23 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok sıradan bir film. hiç bir anlamı yok. nasıl oscar almış hayret. sonu başı belli olan hiç tat vermiyen bir film. boşa vakit harcamayın bu filme