3,7
Juno hakkında görüşlerin ?
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Komedi adına bir sahne görmedim. Kesinlikle tribünlere yapılmış bi film. Oyunculuk çok iyi ama senaryo için aynı şeyleri söyleyemem. Filmin sonu zaten kesinlikle tahmin edilebilecek bir son. Eğitici değil, hatta bazen kışkırtıcı olabiliyor. Oyunculuk adına 6/10 puan alabilir. Sinemada izlenmeye değmez...
26 Mart 2008 tarihinde eklendi
Herkes ellen page'in oyunculuğundan bahsedio biz izleyicler olarak oyuncuların oyunculuğunu eleştirmekten çok filmin kndisini eleştirmemiz lazım. ellen page'in oyunculuğu abartılcak derecede deil sıradan bir oyuncu filmlerde oynayan herkesde olabilcek bir oyunculuğa sahip bunu fzla abartmayın..
film hakkında yorumuma gelirse o kadar ödül olayları var ama şunu belirteyim hayatımda girdiğim ve girebilceğim en kötü filmdi
filmin türünde komedi-dram yazıo dramlık bişey göremedim komedi kısmına gelirsek 2 kere güldğümü hatırlıorum onlarda öyle kahkaha tarzı deil gülümsemeydi sadece
film aşırı derecede sıkıcı hiç bi hareketlilik yok çok monoton senaryo berbat ötesi bu senaryoyu bşka biri düzenlemeye kalksa bundan daha iyi olacağından eminim..
filmin bşlarında bile izleyiciler dağılmaya bşladı o kadar iğrenç çok abartmayın ouncuların oyunculukları bizi ilgilendirmez..
3/10
26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle berbat bir filmdi. 'Sonu gelse' dedim tüm film boyunca. Zaman doldurmak için bile izlenebilecek bir film değil bence...