Juno
3,7

karniyaz
karniyaz

26 Mart 2010 tarihinde eklendi
Şimdi, 'Elimde bu film var izlesem mi acaba?' diye bu yorumlara bakıyorsan, hoştur izle derim. Ama bir film alayım da izleyeyim diyorsan yan raflara da bak derim:)
AykutKarabacak
AykutKarabacak

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İlginç bir konuya sahip, başarılı bir film. İzlerken filmdeki hiçbir karakteri kendinizle özdeşleştiremeyeceğiniz (ya da hiçbir karekterin yerinde olmak istemeyeceğiniz) bir yapım. filmde yaşananların tamamı bizim ahlak anlayışımıza ve kültürümüze çok uzak ama yine de film bir şekilde sizi sarmayı başarıyor. 7/10
marcher-2
marcher-2

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film teknik ve oyunculuk olarak güzeldi. Filmin konusuyla kendi kültürlerini, yaşam felsefelerini açıkça gösteriyorlar. 16 yaşında bir kızın hamile kalması ailesi tarafından çok da önemli olmayışı, doğan çocuğun hemen başkasına evlatlık verilmesi, istendiği zaman eş boşama, ahlaksız konuşmalar vs, vs, vs.
vva1
vva1

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Komedi içermiyor. Senaryo ve mekanlar çok dar. Ayrıca çok soğuk bir filmiş gibi geldi bana. Birçok ödül aldığını biliyorum fakat sadece konu bakımından olabilir. İzlenmesi gereken bir film olduğunu düşünmüyorum.
class366
class366

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film %100 amerikan kültürüyle bezeli bir film..konu güzel, izlerken sıkmıyor ve eğer ders almayı biliyosa bir genç çok şey çıkarabilir bu filmden.
hayalperestgokhan
hayalperestgokhan

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Eğlenceli olsada komik diye nitelendiremeyeceğim bir film. Daha çok 16 yaşında hamile kalmış bir kızın dramı olarak nitelendirebiliriz. Başrol oyuncusu Ellen Page oyunculuk olarak güzel bir performans sunuyor bizlere...

Eğlenceli izlenilebilir ancak harika mutlaka izlenmesi gereken bir film değil. 7/10
yavuzkasimay
yavuzkasimay

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
inanılır gibi değil. bu film imdb de 8.3 puan ile 133. sırada. tamam iyi film, hiç sıkmıyor ama o kadar. bu kadar cezbeden ne. konunun ilginçliği mi, oyunculuk mu veya başka birşey? sadece keyifli bir film. bu arada modern batı kültürü üzerinden ülkemizin modern! geleceğini görmenin derin sızısı ayrı bir tartışma konusu ama yeri değil.
pluie-2
pluie-2

16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
oyunculuk gerçekten harika ellen page harika demeye gerek yok herhalde? bence izlenmeye değer.
ruudvan85
ruudvan85

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
hoş bir film. izlerken sıkmadı. ancak mükemmel bir film diyemem. ama seyrederken iyi vakit geçirebilirsiniz