3,7
Juno hakkında görüşlerin ?
13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film güzel mesajlar içersede komedi bakımından bişey vermiyor. ama oyunculuk süper. sıkılmadan izlenir.
3 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Sevimli bir gençlik filmi ‘’Juno’’.Evlilik dışı hamilelik gibi bıçak sırtı bir konuyu azami şekilde tarafsız,dışarıdan gözlemliyor.Vizyona girdiği dönem kürtaj karşıtı olduğu ve dolayısıyla alt metniyle muhafazakar mesajlar verdiği yönünde eleştirilmişti ancak ben Diablo Cody’nin ekranlardan gördüğümüz kadarıyla personasında bu tür bir amaç taşımadığını düşünüyorum.Kaldı ki marjinal olmadığı sürece ideolojilerin samimi bir şekilde filmlerde dile getirilmesinde de bir sakınca yoktur bence.Dozajı tutturulamayan övgülerden nasibini almıştı hemen her iyi film gibi.Ellen Page ve Jennifer Garner’ın özellikle parladığı,nihayetinde sıcak bir ‘’kendini iyi hisset’’ filmi.Ele aldığı konunun zorluklarından ustalıkla sıyrılıp, bir de üstüne tüm eksileri artıya çevirip pozitif bir film olmayı başarmış.
29 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
hani izledikten sonra seyircilerin çok şeker diyebileceği,gerçekten de hoş vakit geçirilebilecek bir film.vizyona girmeden gerek film gerekse ellen pagein performansı hakkında bizi büyük beklentiye koyacak türden yorumlar yapıldı,ama eminim her ne beklentiye girerseniz girin memnun bir yüz ifadesiyle kalkacaksınız filmin başından.zaten pagein sempatik oyunculuğu bile seyredilir hale getiriyor junoyu:)
24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
İzleyince ters geldi tabi kültür farklılığı. Objektif bakmak gerekirse eğlenceli film zaman kaybı olduğunu kimse söyleyemez. Aldığı ödülleri de klişe olmayan özgün senaryosundan aldığı kanısındayım. Çünkü filmde ödüllük başka birşey olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Junonun babası çok iyi oynamış.
7 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Sıcak,samimi ve sempatik bir daha derin bir anlatımla çok daha fazlası olabilirdi...7/10
8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok abartılacak bir film değil,birtek Ellen Pagein oyunculuğunu beğendim fakat film genel olarak çok dar,ama Ellen Page için izlenir.6/10
24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten iyiydi. çünkü filmi bize beğendiren gerçekten 21 yaşında olan ama küçük gösteren bir kız olan ellen page oluyor. ben oyunculuğunu beğendim ve filmide bana beğendirdi. ben filme 10/7 verdim.not: jason bateman da iyiydi. :)
15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Güzel filmdi gerçekten çok hoş vakit geçirdim izlerken... Ama belki oscar aldığı için çok şey bekleyerek izlediğimden mi bilmiyorum ama kızın oyunculuğunu o kadar da ahım şahım bulmadım yani bence abartılacak bir yanı yoktu oscarlık bir performans değildi... 7/10
21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmi komedi olarak niteleyemememiz espri anlayışının bizimkinden çok farklı olmasından ileri geliyor bence. çok eğlenceli sıcak samimi bir filmdi, zaman kaybı olarak görmüyorum ama izlemezseniz bir şey kaybedeceğiniz bir filmde değildi. bize hitap etmiyor olmasının sebebi filmde yaşanan olayların nerdeyse tamamının türkiyede yaşanamayacak olması. kızına güvenen anlayışlı rahat bir aile, bunun en başında gelen farklılık. başrol oyuncusunu ilerde daha çok projede göreceğimiz kesin gibi.
9 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
teknik ve düz düşününce gerçekten farklı ve bu tür başka bir film olmadığından 4/5 lik bir film, ama senaryosu ne kadar farklı olsa da harika bir film değil.
özellikle film-jenarik müzikleri, filmde müziğe ve korku filmlerine değinişi çok hoştu.
juno'nun hamilelik sürecini daha doğrusu etkilerini daha çok yansıtabilirlerdi gerçeklik katardı ama bu filmi gençlik filmi kategorisinden drama doğru çekerdi ve izleyiciyi bunaltırdı.
aslına bakarsanız farklı bir film, güzel de bir film ilgi çekmiş doğal olarak lakin daha fazlasını bekliyordum desem yalan olmaz, gerçi hayal kırıklığı da yaratmadı.
24 Mart 2008 tarihinde eklendi
bi arkadaşın dediği gibi film amerikan aile hayatını çok iyi bi şekilde ifade etmiş ne vahim durumda olduğunu... ki bu sevindirici... genel olarak güzel bi film olduğunu söleyemem müzikleri fena diildi bi de hamile rolunde ki bayan oyuncu gayet iyi iş çıkarmış...10/6
17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
basit bir film gibi görünsede filmin oldukça eğlenceli işlenişiyle, hüzünlü havasını yüzünüzdeki tebessümle karşılayacaksınız. Hoş bir film.
9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
karakterden çok etkilendim, kız hakikatten iyi bir yetenek...evet olay örgüsü konu öyle şaşırtıcı değil ama ben çok şey hissederek filmden çıktım...kesinlikle aklıma kazındı...tavsiye ederim
22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
vasat film. boşa zamanı olanlara10/5
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
juno gosterissiz,eglenceli bir film .junonun olaylara karsı verdigi tepkiler super..dogal ve içten bir film