Yaklaşık 1 aydır bu siteden puanlamaya bakıp film seyrediyorum ve gerçi puanı çok iyi değil ama en azından 7,5 luk bir filmin seyredilebileceğini düşünmüştüm. Ama ilk kez yanıldım. Filmde konusu dışında olagandışı birşey yok. Sıradan bir film vakit kaybı.
juno, Amerikan sosyal yaşantısının ne derece vahim bir durumda olduğunu çok iyi bir dille ifade eden bir film.sıcak,sevimli anlattığı bir mesajı olan bir film ibretle izlenir bence..
Bağımsız bir film ama işin ilginç yanı bu yönünden çok gişe filmi gibi bir hava takınmış durumda. Keyifli bir film, Ellen Page çok başarılı ama o kadar. Bu filmin elde ettiği 4 Oscar adaylığından pek bir şey elde edeceğini sanmıyorum. Çünkü Juno senenin neredeyse tek komedi filmiydi, ve Akademi üyeleri bu çabanın adaylıklarla ödüllendirilmesini istemiş olacak.
bu filme klişe amerikan filmlerinden birisi demek büyük haksızlık olur.bu filmin komik tarafı var ancak amerikan pastası serileriyle karıştarmayın,konu çok iyi işlenmiş,üstünde durulmuş,oldukça da başarılı olunmuş.film, dramı da içinde barındırmasına rağmen bu kesinlikle babam ve oğlumdaki gibi ağlatmak için kendini zorlayan bir dram anlayışı değil.çok yumuşak ve komediyle karışık bir havada insanı hüzünlendiriyor.ayrıca filmin yapımcılarından birisinin de john malkovich olduğunu söylemek isterim.
filmin tek güzel yanı ellen page'in oyunculuğu.. diger yönlerden film fos çıktı.. ben evde izledim sonunu getiremedim ilerleyerek izledim. sinemayı tavsiye etmem puanım 5/10
Birçok yayın organı tarafından senenin sürprizi olarak değerlendirilen film, bence senenin abartılmış fiyaskolarından. Elbette eğlenceli, samimi bir film ancak; oscara aday olarak seçme gibi bir saçmalığa düşmek için çok uğraşmışlar mı diye düşünmek lazım. Ellen Page'in masum yüzünün arkasına sakladığı yapmacık oyunculuğunu görebilmek zor olsada, filmin pazar sabahları yatağımızda uyku sersemi izlediğimiz eğlenceli tv filmleriyle arasındaki yedi farkı bulmak zor değil.
filmin alt yapısı ve olaylara akışı normalın altında...senaryosununda oscar alabilecek kadar kuvvetli olduğunu sanmıyorum.bazı psikolojik olayları iyi bir şekilde yansıtmaları haricinde çok iyi bir komedi dram filmi değil...ama tabiki seçim sizin basitliği sevenler için hoş bir film olabilir...iyi seyirler
video(dot)google(dot)com/googleplayer.swf?docId=6215403588607836576 arkadaşlar (dot) yazan yerlere nokta koyarak tarayıcnızda açarak trailer izleyebilirsiniz. umarım fragman linki vermek kurallara aykırı değildir... aykırıysa neden fragmanı koymuyorlar? ayrıca film güzele benziyor... hikayesi de ilginç... türkiye'ye ne zaman gelir bilmem am gelince ilk izleyenlerden olmak isterim :)