3,7
Juno hakkında görüşlerin ?
5 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin elen page karakteri üstüne kurulu olması filmin tek artıklarından birisi.oyunculuk anlamında hollywood a yetecek kadar iyi bir performas sergileyen oyuncu bundan sonra bir çok filmde boy gösterecek gibi duruyor.Ancak arkadaşımın dediği gibi böyle bir şeyin bizde de olması için inanın iç çekmiyorum.Amerikanın bozulan ahlaki değerlei üstünde durarak belkide bir şeyler anlatmaya çalışan yönetmeni 'keşke bizde de böyle bişi olsa' diye algılamak ilginç.Zaten bir kültüre ve geçmişse sahip olmaan Amerika uygarlığı için ele avuca alınn bir film olsa da işlediği konu ile kültürümüze ve ahlaki değerlerimize ters düşen bir film.Baba olduğum zaman 16 yaşımdaki kızımın karşıma gelipta be hamileyim demesinden daha cı ne olabilir diye düşünerek.Çocuklarımıza belkide gelecek nesillere bırakabilecek birşeylerin hala bizde olduğunu Juno sayesinde iyice anlamış olmak bir avantaj.Amerika da gördüğü ilgi yaptığı hasılatın nedeni olarak şirin oyunculuğu ile page var kesinlikle.Genel konu olarak çokda özgün ve izlemeye değer bir film olarak bulmadığımı söylemek istiyorum....
21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film türk kültürüne aykırı.ailecek izlenebilecek film hiç değil.film insanlığada aykırı.yani bir annenin çocuğunu çöpe atması gibi değişik bişey.tabi amerikan kültüründen başka bişey beklenmez.junoyu oynayan karekter hayli başarılı.
10 üzerinden 4 verdim ben.
27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Belli ki değişik bir şey yapmaya çalışmışlar. Olayı farklı bir açıdan gösterme çabalarını takdir ediyorum.Ama bu kadar çetrefilli bir mevzudan komedi çıkarma çabasını izlemek benim için oldukça rahatsız edici bir deneyimdi.Pollyanna misali dayanıksız masalsı pozitiflik sinirlerimi bozdu.Tamam filmler ille de gerçekçi olmak zorunda değiller, biliyorum. Ama eğer izlediğiniz film ne denli gerçek dışı olursa olsun sizi kendi evrenine çekip götüremiyor ise bu filmin inandırıcılığının yetersiz olduğu anlamına gelir.
25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
o kadar sıkıcı ve bayat bir film ki filmi 2 defada anca bitirebildim :) bu kadar puan alması çok ilginç... puanı 4ü geçmemeli bence
11 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film öylesine şeytanca tasarlanmışki ahlak kelimesinden haberi olan herkesin iğreneceği bir film.İlk önce doğacak çocuk sanki alınıp-verilecek bir malmışcasına bakılıyor.İkincisi amerikalı senaristler lise öğrencilerinin öyle bir konuşturmuşlar ki görende amerikanın zeki insanla kaynadığını zanneder.Bu filmin en iyi senaryoda oskar alması artık amerikan sinemasının resmen bittiğinin göstergesi
dir.
18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
zaman kaybı yorumunu fazlasıyla hak eden bir film. hamile hanım iyi rol yapmış ama.
15 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim een sıkıcı, een iğrenç ve een berbat filmlerden biriydi.
26 Mart 2008 tarihinde eklendi
yorumlara bakınca ben başka bi film mi izledim diye düşündüm filmin hiçbir özelligi yoktu bence ölesine cekilmiş bi film film cok sıkıcı ve tekdüzeydi bence 10/4 anca eder