ben kara mizah diye buna derim,izledigim en iyi türk filmlerinden bir tanesi Ferhan Şensoy'un oyunculuğu inanılmaz tiyatrocu adam belli ediyor kendini.baştan sona eğlenerek izledim,şiddetle tavsiye ediyorum
filmde usta işi bir tiyatro oyunu tadı var, diyaloglar ve özellikle nezarette geçen sigarasal atışmalar çok komikti, izlediğiniz her dakikanın hakkını veriyor , ' se se se '
film ferhan şensoy un dısında boş bir film . daha güzel ince espriler yapılabilirdi .. konuya diyecek bir şey yok gerçekten böyle olaylar oluyor ülkemizde onun için iyi bir noktaya değinilmiş .. izlenebilir .
su zamana kadar izledigim en iyi turk filmi komedi olarak asmıslar artık gercekten yapabileceklerinin en iyisiydi ee ferhan sensoy olurda film kotumu olur yanı cok guldum cok eglendım en az 10 kere ızledım herdefasında daha cok guldum sımdı olsa 11.defa daha ızlerım harıkaydı
izlediğim en iyi film... her hafta bi kez mutlaka izliyorum... bi dram ancak bu kadar güzel bi şekilde güldürebilir. kemal sunal kusurumuza bakmasın rahmetli....
reklamı iyi yapılmamış eger gora nın yarısı kadar iyi reklamı yapılsaydı .çok daha kişi izlerdi bu filmi ama bu çok güzel bir film oldugu gerçegini degiştirmiyor tabii çok güldüm izleyin