recep-gorhan
25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çok süper bir film son dönemde Türkiyede çekilmiş en komik film bence.Ben tam saymadım ama yaklaşık 10 kere izlemişimdir bu filmi, ve halada gülerim bazı yerlerine.Hakkettiği değeri görmeyen bir film çok yüksek yerlerde olması lazım.Ben çok beğendim hoşça vakit geçirmek gülmek,eğlenmek istiyorsanız.Size tek önerim (pardon) derim...
son zamanlarda çekilmiş en harika türk filmlerinden biri,ferhan hocam iyi yansıtmış türkiyede olan bazı olayları. ama ben neden film hakettiği puanı alamıyor onu merak ediyorum bence 10/9 hakediyor..
Fil, Türk sinemasının komedi kariyerine baktığımızda ve son yıllarda çekilen komedi filimlerinin izleyici üzerinde 'Cem Yılmaz varsa (yazan,oynayan,yöneten olarak) Güldürür' önermesi üzerne kurulduğunu düşünürsek bu filim bence sinemamızın komedi filimleri alanında bir numaradır.Bunun bir eleştiri olarak algılanmaması lazım ama Hokkabaz' a yapılan reklamın 1/3 bu filme yapılsaydı bu film Hokkabaz' dan ve hatta G0RA dan daha çok bilinen bir Türk Komedisi olacağına inanıyorum.Bu arada Cem Yılmaz'a saygılar.
adalet sistemimizin adaletsizlikleri! bundan iyi anlatılamaz heralde. kuru kuruya adalet sistemi eleştirilmiyor. dedektiflerden mahkemelerden tutun da hapishane müdürleri ve gardiyanlar bile nasibini alıyor. filmin soundtrackları sahnelerine göre tam isabet olmuş. sinemamızın en komik yapımlarından biri olduğu ise kesin. 10 puan verirken hiç tereddüt etmedim.