Pardon
4,4
Pardon hakkında görüşlerin ?

sezacorak
sezacorak

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
2005 yılında ilk çıktığında seyretmiştim :) 10/10 derim (:
zgrklc
zgrklc

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
komedının tavanı bu olsa gerek bı ustu yok ....
granma-ugur
granma-ugur

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
en az yüz kere izledim bi yüz kere daha izlerim tek kelime süper süper süper 10/100000
oktayoktayov
oktayoktayov

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
türkiyede çekilmiş en güzel komedilerden desem abartı olmaz sanırım.
Actor-Ums
Actor-Ums

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
türk filminlerinin en iyi komedi filmlerinden kuşkusuz. rasim öztekin zaten muhteşem ve filmi o götrmüş
erdi1990-kasparov
erdi1990-kasparov

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir film.Usta oyuncuların yorumu da filme başka bir güzellik katmış.Kesinlikle izleyin pişman olmayacaksınız.
maxpayne1986
maxpayne1986

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten güzeldi sinop ceza evinin de kullanılması ayrı güzellik katmış
mgdoruk
mgdoruk

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bence bu performansa göre verilen puan çok az.son zamanlarda tabi üstadları(kemal sunal,şener şen) es geçmeden yapılmış en güzel komedi filmi. 10/9.9 0.1 reklam yapılmadığı için :D
cansubabacan11
cansubabacan11

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Gercekten komık gercekten etkıleyıcı ve gercekten gercek!! bır fılm ızleyın ve gorun nasıl bır ulkede yasadıgımızı..
enesnail
enesnail

20 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi 4 kez izledim yine de izlerim. oldukça güzel bir film. oyunculuklar çok iyi. ali çatalbaş ve sermiyan midyatın (eniştenin) mimikleri oldukça güzeldi. tarihi sinop hapishanesi filme ayrı bir güzellik katmış.filmde edip akbayramın seslendirdiği Aldırma gönül şarkısının sinop cezaevinde yazılması da başka bir ayrıntı. şimdiye kadar izlemediyseniz mutlaka izleyin.
icerisehirli
icerisehirli

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben cd ciyim bu filim fazla gişe yapmadı ama inanın yüzlerce orjinalini sattım gişe yapmamasındaki sorun iyi reklam verilememesi benim seyrettiğim en muhteşem filimdi hala filimdeki espirileri yapıyoz arkadaşlarla
dejo-88
dejo-88

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu film pek komik olmayabilir ama benim bilinçaltımda çok hoş anılar bıraktı.adalet sistemimizi bu kadar güzel anlattığı için.izlemeyen arkadaslara tavsiyem çok yüksek beklentiyle izlemeyin çok hoşunuza gidecek.10/9
jarhead43
jarhead43

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
vizontele goradan sonra izlediğim en komik film.ferhan şensoy rasim öztekin ali çatalbaş süper üçlü olmuşlar.hakikat güzel bir film
harun-cabbar
harun-cabbar

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bugüne kadar çekilmiş en komik Türk Fimlerinden biri. Ali Çatalbaş'ın(Aydın) İtiraf sahnesi müthişti :)) İzlemeyenler çok şey kaybetmiş olabilir..
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben çok beğendim.oyuncular zaten harikaa.izlenmesi gereken bi yerli komedi filmi..