onurturan16
15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Komedi filminden çok tam bir kara mizah yapımıydı.
Özelikle Ferhan Şensoyun diyalogları etkiliydi fakat filme genel olarak bakarsak çok iyi bulduğumu söyleyemem,öyle methiyeler düzülcek,hakkında uzun uzun şeyler anlatılabilecek tarzda bir film değil bana göre ama dediğim gibi Ferhan Şensoyun arkadaşları ile olan muhabbetleri güzeldi filmde.
10 numara bir film. canım sıkıldığında bri arkadaşıma bir fil önerdiğimde hep aklıma gelen türk filmi pardon arkadaşlar bence bu filmi seyretmediyseniz eğer seyredin zamanın dandik filmlerine inatla defalarca seyredin.
Ferhan Şensoyun üstün mizah anlayışıyla süslü harika bir yapım. Yönetmen koltuğundaki Mert Baykal da harika iş çıkarmış. Değeri fazla bilinmeyen bir Türk filmi. 9/10
en az 20 kere izledim hala film bulamayınca açıp izlediğim filmlerden biri her izleyişimde gülüyorum aslında türk yargısının nekadar yavaş ve sorunlu işlediğini anlatan ve gerçeğe dayalı
Açık söylemek gerekirse çok klişe bir film olmuş. Hiçbir temaya sahip olmadığı gibi, mizahi açıdan da oldukça sıradan. Oyunculuklar ise çok kötü, bilhassa Ferhan Şensoy klasik bir biçimde (son ders filmini ayrı tutuyorum) çok kötü. Çooooook bol vakti olanlar için belki izlenebilir diyebilirim ama izlenilmemesi durumunda hiç bir şey kaybedilmiş olmaz. 10/5
çıktığı sene izlemiştim bu filmi, gerçekten mükemmel, komedi filmi budur yani..ferhan şensoy ve rasim öztekini zaten tanıyoruz onların oyunclukları hakkında yorum yapmaya gerek yok, bunların dışında aydın, ibrahimin eniştesi ve gardiyanın oyunculukları müthişti..aydın saf, enişte kurnaz, gardiyan ...... :))