şaban filmleri bile bu kadar komik olamaz yapmayın gözünüzü seveyim ya bi halkayla bunu karsılaştırın bakalım o zaman anlarsınız neden bu kadar eleştiriliyo türk korku filmlerii rezalet başka bişe degil ...
Başta çok argo keilemelr kullanılmış doğallığı artırmış yani bu yönü güzel.. İkinici güzellik ise Nehir Erdoğan.. Sanırım aşık oldum.. Herzaman büyülemiştir beni.. Bunların dışında berbat bi film.. Yani filmde bu kadar berbatlık yapamazlar..çok amatörce.. Hepsi okuldan dışarı çıkıyolar orda bekliyorlar.. Ya varmı böyle bişe.O kadar çok güldüm ki özellikle bu sahneye.. izlemek isteyenlere tavsiyem sadece nehir erdoğna için izlenir diyorum 6/10.. iyi seyirler..
herkese filmin senaryosunu oluşturan "Hayalet Kitap" kitabını okumasını tavsiye ederim. okuduktan sonra kitaba duyacağınız hayranlıktan ötürü böyle bir filmin neden çekildiğini kendi kendinize sorarsınız!!!
Filme korku-komedi olarak bakıldığında bence çok da başarısız değil... İzlerken sıkılmadım, zaman kaybı olduğunu da düşünmüyorum. Ödüllü olan bir çok Türk filminden daha güzel olduğunu söyleyebilirim.