beck31
1.383 değerlendirmeler
11 Mart 2011 tarihinde eklendi
Sylvain Chomet in tarzı özgün ve klişeleşmemiş olsa da ilk filmi kadar güzel değildi. Tabii karşılaştırmak saçma. Çizimleri ve betimlemeler fazlasıyla hoştu. Duygusal konu ise sonlara doğru hoş bir çizgide sonlanıyor.6.5/10
Özellikle sinema dergisinin birkaç ay bağıra bağıra tavsiye etmesinden sonra dayanamayıp izlediğim ve büyük bir hayalkırıklığına uğradığım bir film oldu sihirbaz.Kötü bir film değil ama film işte 5/10
Her şeyden önce film çok keyifliydi . Geçimini ilizyon gösterileri yaparak kazanan bir adamın , günün birinde çalışmaya gittiği kasabada tanıştığı küçük bir kızla yaşadıkları , kızın İlizyonisti bir Büyücü olarak görüşü , kızın şehir hayatına adapte oluşu ve sihirbazımızın ilgi görmeyen gösterilerini yapma çabası çok naif bir şekilde aktarılmış . Hikaye yer yer dram ve komediye yer verse de , çok naif zaten . Bütün bunlara kusursuz çizimler eklenince , seyri keyifli bir film çıkmış ortaya . Az diyaloglu , güzel bir animasyon filmi :) . 10/6 .
Sabrın sınırlarını zorlayan oldukça durağan yer yer konuşma diyaloglarının (oldukça az)ilerleyip sonunda "sihir diye bir şey yoktur" dedirten bir anime. saygılarımla (benden 4/10)...
Nerdeyse hiç konuşma olmayan fazlasıyla ağır ilerleyen, fazlasıyla sıkıcı bir anlatımı duygusal yapısını yeterli düzeyde hissettiremeyen izlet unut tarzı bir animasyon kesinlikle hiçkimseye tavsiye edilmez.
Hem Fransız tarzını hem de animasyon filmleri seven biri olarak bu filmde çok sıkıldım. Bana pek bir mesajı varmış gibi gelmedi, ayrıca film oldukça yavaş ilerliyor. Puanım 2/10