4,4
İhtiras Rüzgarları hakkında görüşlerin ?
16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
90 ların başyapıtlarından biri...
28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu sitede verilen puanını hak eden bir yapım.gerçekten de epik kelimesinin anlamını bulduğu,sürükleyici bir film.harika oyunculuklar var.aile içi hesaplaşmaların ve ilişkilerin ne durumlara gelebileceğinin hesabı tutuluyor legends of the fallda,ihtiras rüzgarları çevrimi de yerinde olmuş ancak bence orjinal isim daha çok şey ifade ediyor.izleyerek beyin arşivinize katmanız gereken bir film diyorum.
29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Bu film fazla dramatize edilmiş olsa da insanı sıkmayacak bir havada gidiyor. Fakat yıllar geçmesine rağmen Bradd Pittin yaşlanmaması kurgusal bir hata. Herkes yaşlanırken Bradd Pitin değişmemesi çok göze batıyor. Fakat kaliteli bir yapıt. 8/10
23 Aralık 2011 tarihinde eklendi
sade bir anlatımla size roman havası veren bu film tam bir sanat. kesinlikle izlenmeli.
1 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Konusu bizim eski türk filmlerini andırsada anlatımı ve oyunculuklarıyla sizi cezbeden bir film ihtiras rüzgarları uzun süresine rağmen sıkılmıyorsunuz ve akışına kaptırıyosunuz kendinizi özellikle hopkins ve pitt müthiş oynamışlar bence eski falan demeyin izleyin dram,savaş,aşk hepsi var içinde..8/10
28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Antony Hopkins inanılmaz bir performans sergiliyor.Brad Pitt başta olmak üzere diğer oyuncularda hakkını vererek, etkileyici performanslar sergilemişler.Konu çok sade ve dokunaklı.Müzikler ve hiç sıkmayan olay döngüsüyle izlediğim en romantik filmlerden bir tanesi oldu.
23 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Uyarlandığı romanın havasını direkt yansıtabilen ender uyarlamalardan biri.Anlatım,görüntüler,oyunculuklar hepsi birinci sınıf.İzleyiciyi bir solukta içine çeken akıcı ritmi bu tür öykülerde ender yakalanan bir başarı.Edward Zwick'in Oscar tutkusundan en uzakta duran filmlerinden olan ''Legends of the Fall''un yönetmenin şu ana kadarki en iyi iki işinden biri olması aynı zamanda oldukça manidar.
18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Edward Zwick gerçekten de işini az ama öz yapan yönetmenlerden biri.Oyuncu seçimleri ve konuyu ele alış kusursuz.Hangi yönünü övsem bilemiyorum gerçekten bu filmin.Sadece siz benim kadar geç kalmayın ve izleyin biran önce..10/9
25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Aşk filmlerinden pek haz almam ama bu film derinliğiyle beni olabildiğince tatmin etti.Gerek devlet sistemine yaptığı salvolar ve gerekse içerisindeki aile olgusu gayet başarılı Filmi benim gibi kararsızlar için acilen öneriyorum 7.5/10
11 Haziran 2012 tarihinde eklendi
ugur tazegül........................tolga_taze24@hotmail.comfilm hakkindaki yorumumaslinda bu filmin puani 8.4. ama ben 10 veriyorum nedeni ise hep bu filmin hak ettigi övgüyü ve degerinin bilinmedigini düsünmüsümdür geçen aksam gene baktim filme nasilda güzel oynamis brad pitt ve hopkins sahaneydi yillar sonra bile insan ayni hazi alabiliyor eger 3 tane en iyi brad pitt filmi say deseler birine bunu birinede bizi ayiran nehiri derim savas zamaninda geçen dokunakli ve etkili ayni zamandada araya sikismis bir askida içinde barindiran filmin beni en çok etkileyen yönü ise kizilderili stab in agzindan anlatimiydi iyi seyirler19. yüzyilin son demleri. Kizilderili savaslari gazisi hümanist Albay William Ludlow 3 erkek çocugunu Montana kirlarindaki çiftliginde, annesiz büyütür. Aileye yakin bir kizilderilinin cesaretlendirmeleri ve esini sayesinde, ogullardan Tristan çok gözüpek ve maceraci bir genç adam olarak yetisir.Kardeslerden birinin nisanlisi olan güzel Susannah kentten gelip hayatlarina karistiginda, yepyeni bir enerjiyi beraberinde getirir. Baba, kardesler ve genç kadin arasinda karmakarisik bir çekim vardir. I. Dünya Savasi patladiginda, Ludlowun genç erkekleri Ingiliz soydaslarinin yaninda savasmak için müthis bir istek duyarlar. Babalarina ragmen Avrupadaki cepheye giderler. Burada Tristan, aslinda kendi kendisiyle olan savasiyla yüzlesme firsati bulacaktir.Uyari sonu.Jim Harrisonin romanindan uyarlanan, belki de bir döneme romantik bir isik tuttugu için batida begenilmis bir melodram. Anthony Hopkins ve Brad Pittin rollerinin tam onlara göre biçilmis oldugu, soluk kesici performanslariyla kendisini belli ediyor.
16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Sevgisizlik,kıskançlık,bağa-oğul ve kardeş kavgaları..bir ailenin ihtiraslı yaşam öyküsü ..ben fazla sevemedim ama sevenleri çok bu filmin.
11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Alın size film gibi film. İnanın bu tarz ve kalite filmler artık yok denecek kadar az ve hatta artık hiç yok. Alın ve dvd arşivinize koyun yıllandıkç daha da izlenilir olduğunu göreceksiniz... 10/10
14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
hayatımda severek izlediğim ilk western filmi.gerçekten çok doğal ve akıcı.ben diğer arkadaşlar kadar abartacak bir yön bulamıyorum,biraz da klasikti ama kötü diyerek haksızlık etmek istemem.bu tür filmleri seven herkesin beğeniyle izleyeceği kesin...
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
guzeL bir fiLm...
6 Eylül 2005 tarihinde eklendi
pitt in truvadan sonra en müthiş oynadığı ve en yakışıklı çıktığı bir film,,