4,4
İhtiras Rüzgarları hakkında görüşlerin ?
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
guzeL bir fiLm...
9 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Dostlarım bu filmin çok hayranı olmasına rağmen benim için ortalama bir film Brad Pıtt’in yakışıklılığı ve role çok yakıştığını atlamamak gerek ancak Susannah karakteri benim için film tarihinin en kötü ve sinir bozucu karakteri filme ona sinir olmaktan izleyemedim ama brad pıtt için bir şansı hakettiğini düşünüyorum.Ayı metaforu gerçekten güzeldi.İyi seyirler...
19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Filmdeki gizemli ve dramatik hava bozulmasın diye o kadar çok detay atlanmış ki... Karakterler ve olaylar çok havada kalıyor. Sizi sarıp sarmalayarak akan bir film olmayı başaramıyor malesef. (5/10)
19 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Edward Zwick çok sevdiğim bir yönetmen olmasına rağmen vasat bulmuştum bu filmi.Bunun sebeplerinden biri filmin dağınıklığıydı.Aynı anda birden fazla mesaj vermeye çalışan ve bir süre sonra bocalamaya ve sadece farklı bir şey yapmak için kontrolünü kaybeden bir senaryoydu.Fakat Zwick 'last Samurai' da aynı hatalara düşmeden tek bir hedefe odaklanarak müthiş bir film çıkarmıştı ortaya.Yanlış anlaşılmasın bir film birden fazla mesaj verebilir.Ama bunu asıl meselesinden sapmadan yapmalıdır.
17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
açıkcası film beni alıp götürüyor özellikle tristan ın kardeşinin kalbini çıkarırken lanet etme anı tabii anthony hopkins hakkını vermek lazım film bence başyapıt
6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Sakin kafayla izleyemesemde filmi çok beğendim ve okuduğum yorumlardan birinde böyle bir karaktere aşık olmanın vereceği dayanılmaz ızdırap cümlesi beni çok etkiledi ve şu soruyu sormak istiyorum insan neden delicesine tutkuyla özgür kalmak ister ve kaçmak ister sonuna değin kaybattiği ya da kaybedebileceği herşey pahasına.Neden yaşamla ölüm çizgisi birbirinin üzerine gelecek şekilde aynı doğrudan çıkıp birbiriyle yarışırcasına aynı sonsuzluğa uzanır ve o çizgilerin birinden birini ayırt etmek imkansız olur.Gitsemde ayrılıktır kalsamda,yaşasamda bir ölsemde...
17 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Filmi izlerken aşırı derecede Yaprak Dökümü havası aldım. Temelde iki ana temasıyla birbirlerine çok benzeyen bu iki kitap uyarlamasından Yaprak Dökümü'nün dizi formatını daha başarılı buldum diyebilirim. İhtiras Rüzgarları farklı zaman dilimlerini 2 saatlik bir film süresine çok yavaş ve yedirerek aktarmak istese de konusunu yetiştirebilmek adına bazı kısımları çok hızlı atlamak zorunda kalmış. Bu da geçen zamanın karakterler üzerindeki etkisini anlamamızı zorlaştırıyor. Karakterler arasındaki çatışma, baba karakterinin olaya bakış açısı nadiren vurgulanmasına rağmen bunu anlatmaya çalıştıkları sahnelerin uzunluğu filmin temposunu düşürmüş ve sıkıcı kılmış. Çekimlerin kalitesine ise değinmeden geçemeyeceğim. Tablo gibi manzaralar eşliğinde yavaş tempolu bir dram filmi izlemek isteyenler için önerilebilir ama ben genel olarak beğenmedim.
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatım boyunca izlediğim en iyi 3 film arasında diyebilirim , mükemmel bir yapıt ,harika..............bu yaşa kadar hiç bir filme ağlamadım,,, bu film hariç
17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bu filme kötü diyen birini anlamak imkansız gerçektende.hayatımda izledğim en iyi 3 filme girdi izlediğim andA.Listede Kuzuların Sessizliğini geride bırakmıştır.Mutlaka izleyin100/100
4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tam anlamıyla harika bir film...filmden anlamayanlar yorum yapıyorlar ya acıyorum valla.