Ben de mi bi problem var anlamadım ben ne filmi beğendim ne de herhangi biyerinde bırakın ağlamayı duygusallaştım.Gerçi kitabını okumadım kitabı daha güzel olailir.Uğultulu Tepeler de bu tarz bi filmdi ve kitabını çok çok beğenmeme rağmen filminde aradığımı bulamamıştım.İhtiras rüzgarları da çok klişe olayların nasıl gelişeceğini tahmin edebiliyorsunuz ve kousu da bizim Yeşilçam dan çok farklı değil.Oyunculuklar yere göğe sığdırılamamış ama Brad Pitt ve Anthony Hopkins herzaman ii ler yani bu filmde ben extra bişeylerini göremedim.
işte gerçek oyunculuk zaman zaman seni macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor zaman zanman ise gerçektende gözlerini dolduruyor izlemeyenler için büyük bir kayıp sizin yerinizde olmak istemezdim....
çok gıcık bi film en son bikaç ay önce cnbc-e de izlemiştim gece gece komalara girmiştim yine artık ağlamayı geçip böğürmüştüm =)artık ii mi diil mi siz karar verin
muhteşem harika bir film.her izlediğimde etkileniyorum.yazarınada helal olsun wallahi.süper yazmış.gerçi bir kızın 3 kardeşte dolanması kötü örnek ama.sonuçta kalbinin esas sahibi tristan oluyor.insanın içini acıtan bir film..brad pitt ise bir harikaaaa
harıka bır fılm yıne brad pıtt beee abı bu sefer ama anthony hopkıns de efsane olmus baba rolunde ozellıkle o felclı rolunu harıka yaptı harıka yyaa fılmın sonu da cok guse l
Antony Hopkins inanılmaz bir performans sergiliyor.Brad Pitt başta olmak üzere diğer oyuncularda hakkını vererek, etkileyici performanslar sergilemişler.Konu çok sade ve dokunaklı.Müzikler ve hiç sıkmayan olay döngüsüyle izlediğim en romantik filmlerden bir tanesi oldu.
bu sitede verilen puanını hak eden bir yapım.gerçekten de epik kelimesinin anlamını bulduğu,sürükleyici bir film.harika oyunculuklar var.aile içi hesaplaşmaların ve ilişkilerin ne durumlara gelebileceğinin hesabı tutuluyor legends of the fallda,ihtiras rüzgarları çevrimi de yerinde olmuş ancak bence orjinal isim daha çok şey ifade ediyor.izleyerek beyin arşivinize katmanız gereken bir film diyorum.