JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
23 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Uyarlandığı romanın havasını direkt yansıtabilen ender uyarlamalardan biri.Anlatım,görüntüler,oyunculuklar hepsi birinci sınıf.İzleyiciyi bir solukta içine çeken akıcı ritmi bu tür öykülerde ender yakalanan bir başarı.Edward Zwick'in Oscar tutkusundan en uzakta duran filmlerinden olan ''Legends of the Fall''un yönetmenin şu ana kadarki en iyi iki işinden biri olması aynı zamanda oldukça manidar.
konu olarak ıgrenc..muzık olarak ıdare eder.surukleyıcılık olarak orta şeker. oyunculuk olarak super.savas sahnesı zayıf. dram yonu kuvvetlı.fınalı çok saçma ve belırgın.
Arşivlenmesi gereken bir film, insanı alıp götürüyor. brad pitt gerçektende büyük bir oyunculuk sergilemiş anthony quuin de aynı film biticek ve aklinizde yer edicek emin olun.10/10
Bu film fazla dramatize edilmiş olsa da insanı sıkmayacak bir havada gidiyor. Fakat yıllar geçmesine rağmen Bradd Pittin yaşlanmaması kurgusal bir hata. Herkes yaşlanırken Bradd Pitin değişmemesi çok göze batıyor. Fakat kaliteli bir yapıt. 8/10
Hani bazı filmler vardır ya; çok birşey beklemeden izlersiniz ama sonra onu çok beğenirsiniz. İşte bu film de benim için öyle oldu. Herşeyiyle tam bir klasik hollywood filmi. Bir ailenin uzun yıllara yayılan dramatik öyküsü. Bazı sahnelerde gözyaşlarınızı tutamayabilirsiniz. Mutlaka izleyin...
bu sitede verilen puanını hak eden bir yapım.gerçekten de epik kelimesinin anlamını bulduğu,sürükleyici bir film.harika oyunculuklar var.aile içi hesaplaşmaların ve ilişkilerin ne durumlara gelebileceğinin hesabı tutuluyor legends of the fallda,ihtiras rüzgarları çevrimi de yerinde olmuş ancak bence orjinal isim daha çok şey ifade ediyor.izleyerek beyin arşivinize katmanız gereken bir film diyorum.
Antony Hopkins inanılmaz bir performans sergiliyor.Brad Pitt başta olmak üzere diğer oyuncularda hakkını vererek, etkileyici performanslar sergilemişler.Konu çok sade ve dokunaklı.Müzikler ve hiç sıkmayan olay döngüsüyle izlediğim en romantik filmlerden bir tanesi oldu.