Yabancı hakkında görüşlerin ?
28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
wlla çoğu kişi hiç beğenmemiş ama benim hoşuma gitti film...ben 8 verdim...aksiyon ve macera üst düzaydeydi...tanındık olduğu doğru ama fena değil...
11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bu tarz filmlere düşkün biri olarak iyi buldum. Kopukluk çok fazla yok. Zaten senaryoyu bir şekilde oturtmak için birtakım aksalıklar göz önüne alınmış. J.Caviezel son derece iyi bir seçim ve rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Lakin koca filmin jönüne giydirilen o siyah paçavra adamın karizmasını ikiye bölmüş. 8/10
8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Senaryodaki sorunlar filmin baş belası bana göre. Saçma sapan bir canavar, çağlar arası kopukluk vardı. Ve filmin de en zayıf noktası buydu. Diğer sinemasal özellikleri ise izlenebilecek bir film kadar.
27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
neden bu kadar eleştiriliyor anlamadım. bence çok güzel bir film olmuşbu tarz filmler eğlencelik filmlerdir. matrix teki gibi bir mesaj aramak saçmalık olur.aslında bu flmde belli bir mesaj bile var.8/10.
13 Mart 2009 tarihinde eklendi
film gayet güzel. aksiyon hiç bitmiyor. zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. tavsiye ederim. 10/8 puan iyidir.
3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
hiç bir filmi yüzüklerin efendisi serisi,hatta kralın dönüşü ile kıyaslamayın lütfen. bu filmde action sevenler için tam sinemalık.
4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
beğenmiyen arkadaşları anlıyorum ama film hoşuma gitti en azından dikkatimi çekti.
12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Film hakkında bu kadar kötü yorum yazmakla ne kazanıyorsunuz anlamıyorum, o kadar kötü bir film değil ben sıkılmadan izledim.
ben seyrettim filmi çok da beğendim on üzerinden 8
4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Haftada En Az 10 Film İzlereim BU Film Son Dönemde (1-2) ay içinde izlediğim, BUna oscar alanlarda dahil, bence hepsin den iyi 2 kere izledim ve hiç sıkılmadım. Efekt ve sahneler süper.konu başta bilimkurgu gibi geliyo ama sonra film değişiyo, Kainan ve Wulfric rollerine dikkat oyunculuklar süper
8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yüzüklerin efendisinin yapımcıları tarafından yapılmış.güzel bir flim vakit harcanabilir.7/10
20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi 10 gün önce izledim.Aksiyon ve bilimkurgu karışımı güzel bir film. 10 üzerinden 8
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
ben filmi izledim , gerçekten çok kaliteli ve güzel bir film , pathfinder ın alien ve uzay filmleri karışımı gibi , izlemeye değer 10 üzerinden 8
9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bence izlenir.Senaryodaki kopukluklara rağmen sıkmıyor insanı.
8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Harika film...İzlemenizi tavsiye ederim...Pişman olmicaksınız!