Yabancı hakkında görüşlerin ?
29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Banada çok basit geldi.Sanki çocuk korkutuyorlar düşman diye koydukları canavara benzeyen yaratıkla.Çok çok vasat.3/10
9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sırf vakit geçirmek için izlenebilcek vasat bir film. senaryoda büyük delikler, tatmin etmeyen oyunculuklar, orta sınıf görsel efektler var. malesef zaman kaybı bir film..
6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ne gorsel efektler, ne senaryo, ne oyunculuk, hic biri amator bir filmden farkli degil. sanki biri hadi film yapalim demis, 2 gunde cekmisler...onlarca tutarsizlik ve mantksizlik var, kesinlikle ama kesinlikle izlemenizi tavsiye etmiyorum, eger illa ki bu tarz bi film izliyecegim diyorsaniz: Starship Troopers oneririm...2/10
13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
direk iğrenç diye giriş yapmakta pek güzel olmayacak ama kocaman bi salonda 9 kişi vardık filmin ikinci yarısına sakatlanan izleyiciler dolayısıyla 7 kişi kaldık benım yanımdakı 2 kişi uyumakla meşgulken iki sevgilide zaten filimle alakası yoktu filmi en çok onlar begenmıs olsa gerek şahsen beklentilerin otesınde kotu bir filmdi paranıza yazık sinema hakkınızı başka filmler ile değerlendirmenizi tavsiye ederim.
21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ucuz efektli, baştan aşağı klişe, içine bir türlü girilemeyen film.ayrıca atmosfere girişteki ısıya dayanan ama odunla ısınan ocakta eritilip kılıç , balta yapılan metale hasta oldum
1 Haziran 2011 tarihinde eklendi
hic hos bir film degil.