staywithme33
21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ucuz efektli, baştan aşağı klişe, içine bir türlü girilemeyen film.ayrıca atmosfere girişteki ısıya dayanan ama odunla ısınan ocakta eritilip kılıç , balta yapılan metale hasta oldum
güzel filmdi arkadaşlar acımasızca eleştirmeyin lütfen. Lord of The Rings yapımcıları yapmış. ne konu olursa olsun adamların inandırmada üstlerine yok. fantastik ve bir şeyler anlatmaya çalışan bir film. 10 üzerinden 7 yi kesinlikle hakediyor.
Filmi anlayamayanlar zaten otomatikmen eletiri moduna geçeceklerdir. Benim hoşuma gitti. Çok çok iyi bir film diyemem ancak güzel bir orta siklet fimi :) Jim Javiezel hatrına 7
Sıradan bir canavar,yaratık filmi.Filmin bilim kurgu ile alakası yok.İzlenirse de olur,izlenmesede olur.İzlemeyen hiçbir şey kaçırmaz.Ben filmi biraz 13.savaşçı isimli Antonio Banderasın filmine benzettim.10/4
kötü yorumu haketmeyen bir film.. izlemeye başlayınca sizi ekranın başına kilitliyor ve bu tür filmleri sevenler çok zevk alacaklar.. sevmeyenler ise bunu saçma bulabilirler ama film genel olarak çok güzel izleyin derim... 10/8
direk iğrenç diye giriş yapmakta pek güzel olmayacak ama kocaman bi salonda 9 kişi vardık filmin ikinci yarısına sakatlanan izleyiciler dolayısıyla 7 kişi kaldık benım yanımdakı 2 kişi uyumakla meşgulken iki sevgilide zaten filimle alakası yoktu filmi en çok onlar begenmıs olsa gerek şahsen beklentilerin otesınde kotu bir filmdi paranıza yazık sinema hakkınızı başka filmler ile değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Kötü bir film,tipik bir TV Filmi,oyunculuk ve senaryo vasat..Yer yer güldüm bile diyebilirim,gereksiz saçma yerlerle dolu..Sıkılmadan izleyebilirsiniz fakat çok şey beklemeyin derim ben,zaten bir saat sonra unutursunuz filmi benim gibi :) 10/5 verdim selametle :)
Arkadaşlar ben bu filmi yaklaşık 2 hafta önce bir televizyonda izledim. Ya Atv yada Star? tam hatırlamıyorum hangi kanal olduğunu ama izlediğime eminim. Bu film daha nasıl yeni sinemalara gelir hiç aklım almıyor. 2 hafta önce televizyon nasıl yayınladı onuda hiç aklım almıyor. Benim gibi daha önce televizyonda izleyen varmı bilmiyorum ama bu işin ucunda bi gariplik var. Bide mükemmel bir film değil. Ben çok beğenmedim. Hatta izlerken bazı diğer kanallara zap yapıyordum. Çok etkili bir film değil. Ama hala kafam sinemalardan önce nasıl televizyon kanalları bu filmi verir onu anlamış değilim. Saygılar
Bu tarz filmlere düşkün biri olarak iyi buldum. Kopukluk çok fazla yok. Zaten senaryoyu bir şekilde oturtmak için birtakım aksalıklar göz önüne alınmış. J.Caviezel son derece iyi bir seçim ve rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Lakin koca filmin jönüne giydirilen o siyah paçavra adamın karizmasını ikiye bölmüş. 8/10
Çok mantıksız ve kötü bir film. Hayvan tarzı bir yaratığın ismini veya ne olduklarını bilmediklerini ve ona "mon.." bilmem ney dediklerini söylüyor ancak yaratığa kendi söyledikler isimle seslenince yaratık kafasını çevirip bakıyor! Bunu o kadar da önemsemeyebilirsiniz ancak bana çok komik geldi :) Filmde zaten oyunculuk yok, aynı zamanda senaryo da yok. Güzül bilim-kurgu mu kalmadı? Açıp Matrix serisini arka arkaya izleyin daha çok eğleneceğinizi temin ederim. İyi seyirler...