yankee07
6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ne gorsel efektler, ne senaryo, ne oyunculuk, hic biri amator bir filmden farkli degil. sanki biri hadi film yapalim demis, 2 gunde cekmisler...onlarca tutarsizlik ve mantksizlik var, kesinlikle ama kesinlikle izlemenizi tavsiye etmiyorum, eger illa ki bu tarz bi film izliyecegim diyorsaniz: Starship Troopers oneririm...2/10
tamamen vakit kaybı,koca ateşte yanmayanve suda gayet rahat avlanabilen bir canavar suya düşüp ölüyo!bilmem hangi zaman diliminden bilmem hangi zaman dilimine nasıl geçti adam?falan filan gibi pek çok cevapsız soru...manasız,görsellikten uzak,abuk sabuk bi film
neden bu kadar eleştiriliyor anlamadım. bence çok güzel bir film olmuşbu tarz filmler eğlencelik filmlerdir. matrix teki gibi bir mesaj aramak saçmalık olur.aslında bu flmde belli bir mesaj bile var.8/10.
sırf vakit geçirmek için izlenebilcek vasat bir film. senaryoda büyük delikler, tatmin etmeyen oyunculuklar, orta sınıf görsel efektler var. malesef zaman kaybı bir film..
Senaryodaki sorunlar filmin baş belası bana göre. Saçma sapan bir canavar, çağlar arası kopukluk vardı. Ve filmin de en zayıf noktası buydu. Diğer sinemasal özellikleri ise izlenebilecek bir film kadar.
bence mükemmel bir film, neden beyazperde puanı bu kadar düşük anlamak mümkün değil.. filmin çok etkileyici sahneleri var, 10 üzerinden 8 verebilirim..
izlemeye başlayınca sizi ekranın başına kilitliyor ve bu tür filmleri sevenler çok zevk alacaklar.. sevmeyenler ise bunu saçma bulabilirler ama film genel olarak çok güzel izleyin derim... 10/8
1 yıldır bu filmi bekliyordum ve sinemaya gittim. Açıkçası hayal kırıklığı yaşadım. Viking dönemi ile ilgili bir savaş filmi beklerken uzaylı bir yaratığın olduğu (Bilim kurgu filmlerini severim ama...)bir film seyrettim. İzlemeseniz de olur. Çok şey kaybetmezsiniz.5/10