2,7
Deccal hakkında görüşlerin ?
17 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Yeri geldiğinde filmi için bir hayvanı öldürebilecek kadar insanlıktan uzak,hastalıklı bir beynin yansıması olan faşist Lars Von Trier'den ancak kendisinin çekebileceği ve muhtemelen kendini tatmin etmek için ortaya çıkardığı hastalıklı bir filmimsi.İzleyiciye göstermek için olur olmaz sergilenen erkek ve kadın cinsel organları,erotizmle alakası olmayan alenen porno bölümleriyle her izlediğinden sanatsal çıkarımlar yapan zavallılara bir başucu hikayesi.Gayet de başarılı olmuş ki bu site de dahil pornodan bile sanatsal yönler bulabilen kuş beyinli elitistler ağızları kulaklarında izleyip müthiş film çözümlemelerine devam ediyorlar.Tam bir aptal ayracı.
9 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sevgilinizle izlemeyin,ailenizle izlemeyin hatta bana kalsa kendinizde izlemeyin deyip uyarımızı yaptıktan sonra,ilk önce sinemada izleyeceklere ondan sonra evde izleyecek olanlara sabır diliyorum.
25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kadın delirmekte haklı...:)
14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
porno seviyorsanız..izleyin..konu-monu aramayın..
9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kesinlikle amaçsız bir film düşünüyorum.. izleyipde değerli vaktinizi boşa harcamayın. ayrıca filmin başındaki aryaya da sakın aldanmayın, ilerleyen dakikalarda film size o arya sahnesini çok aratıyor.

son olarak editörler artık puanlamaya "0" puanı da eklesinler istiyorum.
23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
büyük umutla gidip hayal kırıklığı yaşadığım bir filmdi.ilk yarısını beklemeden çıktım.bu türü sevenler olabilir ama çok rahatsız edici saçma sahneleri vardı.filmin ismi de yanlış seçilmiş kanaatimce.kısacası paranıza yazık.