ne dıyebılirim tek kelimeyle genc lere özgu dram ve ırkcılık gıbı gozuksede ilk filmminden daha heyecanlı gozukuyo izlemeye değer yenı nesıl rap cılaları
bence amerika nın siyahlardan özür dilediği klasik filmlerden birisi amerika özür dilemeye devam etsin biz de böyle kaliteli rap, hip hop filmleri izlemeye devam edelim zaten figürlerde hip hop filmi ile hemen hemen benzer,o filmi de izleyenler için aşina olacaktır eminim ki
meraklıları için lafım yok ama break dans ve hiphop meraklısı olmayanlar için film gerçekten kötü. izlemeyin, ben izledim pişman oldum. arşivimden sildim.
fragmanınından çok etkilendiğim filmi izlerken çok sıkıldım. got served gibi bol danslı bir film zannettim ama değilmiş sadece filmin başında güzel dans ettiler diğer dansları ben beğenmedim. sonuç olarak böyle dans filmlerini vizonda görmek hoş.
Gerçekten bu kadar az kişinin yorum yapması beni üzdü. İzlemeyen arkadaşlara benden tavsiye eğer Sokak Dansı 1 ve 2yi izlediyseniz ve beğendiyseniz bu film tam size göre :) Gerçekten 10/10 tam puan veriyorum. 1 günde 3 kez izlediğimi hatırlıyorum :)