47-hitman
16 Mart 2008 tarihinde eklendi
Alien ve Predator karakterleri en sevdiğim yaratık türlerindendir her ikisininde ayrı ayrı tüm filmlerini izlemiş biri olarak tabiki bu filmide büyük bir zevkle izledim ve bayıldım tam istediğim gibiydi aksiyon gerilim şiddet inanılmazdı yaratıkların birebir savaşmaları süperdi ayrıca yönetmen ilk filmle bu filmi gayet iyi bağlamış birinci filmin sonunda tam kaldığı yerden devam ediyor. Requiem ilk filmden daha iyi diyebilirim, bu filmde karşımıza Predalien diye yeni bir türde ortaya çıkıyor ve filme değişik bir hava katıyor filmin tek eksiği süresinin kısa olması biraz daha uzun yapılabilirdi açıkçası. Filmin devamının gelip gelmeyeceği meçhul ama bence gelmez gibi. Alien ve Predator fanatiği olarak eğer bu iki karekteri seviyorsanız ve diğer filmlerini izlediyseniz bunu sakın kaçırmayın diyorum. Bu tarz filmlerden hoşlananlar mutlaka izlemeli herkese tavsiye ediyorum.
Aslında Alien'ın devamı demek doğru olmaz,Sigourney Weaver olmadığı bir seri kabul edilemez tabiki ama bir Alien hayranı olarakta yeni Alien'lar görmek gerçekten çok güzel:)özellikle yeni Alien'ın üreme şekli çok iyi sürekli bizi şaşırtıyor,insan oyuncuların karakterlerine fazla inilmemesi gayet güzel çünkü zaten onlar AV ve bir şekilde ölmeleri gerekiyordu,iki baş oyuncu var Alien ve Predatör onlar bize yetiyor zaten...
Bu film için birçoğu kötü ve "0" bir film olduğunu yazmış ama ben pek katılmıyorum. Film kendini seyrettiriyor neticede konuda yaratıklar savaşı söz konusu, tabii insan unsuru bu iki savaşan arasında sadece vakit doldurucu öğeler. Daha önceki filme göre daha kalitesiz oyuncularla yapılmış ama görsel efektleri hiç de fena sayılmaz. Filmin ilkini izleyenler sonuna kadar sıkılmadan seyredebilir. Konuyu sevenlere bağlı.
çok boş film olmuş falanca filanca film olmuş diyenler için de yorum yapıcam bir türk evladı olarak.bizim predator ’ ün neden özel silahı olmadan memleketinden çıkıp geldiğine aklımın ermediği , neden sanki seçilmiş savaşcı gibi tek başına geldiğine aklımın ermediği ve neden sürekli neden dediğim yine de izlerken tadına doyum olmayan ekşın bilim kurgu filmi.türk bilim kurgu,korku ve aksiyon filmlerinin en fazla 15 yıl sonraki hali.senaryodan kaybediyorlar netekim.bir türk olarak filmin geneline olumsuz eleştiri yapmayı çok saçma buluyorum bu durumda türünün en iyi örneklerinden olduğu için izlenesi bir film olarak yorumluyorum.
Bu kadar saçma sapan bir film daha izlemedim yani acıyorum harcadığım zamana.
Oyunculuk sıfır, görsel efekt sıfır, sahne seçimleri ve hikaye sıfır.
Hele final... Ah o final...
Resident Evil 3 PC oyunu oynayanınız varsa, saniyesi saniyesine kopyalanmış kurgu ve görseli ile oturduğunuz yeri parçalamışınızdır.
Gerçekten yazık, hemde çok yazık.
8 üstü bir puan alması ile akıllara zarar bir durum.
Bu filmin hiç çekilmemiş olması gerekirdi...
Koskoca bir şehir yok edilmiş, finalde kahramanlar ve askerler seviniyorlar. Kahraman bile denemez gerçi onlarada, hele o "askercikler". Bir grup beyin özürlü varlığı (alien veya predatör değil, kurtulan 3 kişi için söylüyorum) sanki karşılarında bir ordu asker varmış gibi karşılıyorlar.
Şu an 8.8 puanda ki kesinlikle hak etmiyor. Neyse genede bence seriyi takip edenler izlesin bunu sakın tavsiye ediyorum diye düşünmeyin sadece bütün alien ve predatorlü filmleri izlediyseniz e artık buda tuzu biberi oluversin izleyin anlamında
Buyuk umutlar besleyip devam filmini bekledim ama birinci filmle bu filmi kiyaslayamam gerçekten ilk filmin fanatigi olan biri olarak ikinci film beni hiç tatmin etmedi bekledigimi veremedi seyredenlerinde bilecegi gibi bu filmin ilk amaci gorsellik efectler olmasi gerekirken film hep karanlik sahnelerle geçiyor ve biz predatoru ve melez alieni net goremiyoruz ayrica filme sherif rolundeki sahis bugune kadar gordugum en berbat oyuncu ben filme 10 uzerinden en fazla 6 veriyorum site çok bonkor davranmis ve film hakkindaki bilgi yanlis verilmis ilk filmle karistirilmis seyredilebilir bir film ama dedigim gibi sakin benim yaptigim hataya dusmeyin buyuk beklentilerle seyretmeyin filmi hayal kirikligina ugrarsiniz
Aslında çekine çekine yazacağım. Çünkü herkes beğenmiş. Ben ilk filmi daha çok beğenmiştim. Filmin karanlık atmosfeede geçiyor olması beni filmden sık sık uzaklaştırdı. Predator ile Predalien arasındaki görünüm farkını bile seçemedim. Birde Dvd si ıkınca izleyeceğim belki orda karanlık daha az olur. Uzaylı yaratık filmlerinden bir gömlek üstte ama ilk filmden de bir gömlek altta. Eğer ilk filmi izlemediyseniz önce onu izleyin. Yoksa sinema tarihinin en güzel serilerimden olan alien ve predator serisi kafanızda boş bir film olarak kalır. Ve doğrusu unu hak etmiyor. Bu son filme rağmen.
Başından sonuna aksiyon dolu bu devam filmi bence çok tatmin ediciydi. Filmin tamamının karanlık atmosferde geçiyor olması biraz sıkıcı ama alien ve predatorun savaşını seyretmek gerçekten çok keyifli. Filmin sonunda yapılan göndermeye göre devam filmlerini geleceği belli. Holywood bu serininde suyunu çıkarana kadar devam edecektir. 9/10
Ilk film efektleriyle,ortamiyla harikaydi,ama bu sefer ki öylesine yapilmis,siradan..ama burdaki yorumlara bakarsaniz harika ki ne imdb nede bas'ka bir yerde filmi öven görmedim.ki yukari bakarsaniz burda bile film icerigi yanlis yazilmis,yok piramitler felan diye o ilk bölümdeydi benden hatirlatmasi.