ilkinden cok daha vahşet ve action dolu bir avp izledim bence harikaydı baştan sonra hareketli bomba gibi bir avp +alien ve predator hayranlarını cok sevindirecek bir film olmuş görüntüler çekimler müzik hersey bence cok iidi nefesinizi kesecek sahneler mevcut mutlaka izleyin..10/8
Alien veya Predator filmlerinin en kötüsü. Alien dediğiniz uzayda göreceksiniz. Salmışlar dünyaya ham ki ham geleni gömüyor. Umarım devamı gelmez. Çok kötü bir yapım ne oyunculuk var ne de görsel bir zenginlik.
bence ilk filme göre çok vasat kalmış.ekran görüntüleri olsun,senaryo olsun ve oyunculuk olsun hiçbiri olmamış.çok basitleştirmişler filmi.ilk filmde en azından ilginç bir senaryosu vardı bunda oda yok.ayrı ırktan iki uzaylı yaratık dünyaya ve -ne tesadüfki-aynı bölgeye iniyorlar sonra önüne çıkan insanları kesip biçiyorlar ayrıca kendi aralarındada savaşıyorlar ve film bitiyor.iğrenç ve mide bulandırıcı sahneleride cabası.sonuç olarak gereksiz bir yapım.puan vermeye gerek görmüyorum...
Alien ve Predator sinema tarihinin en ünlü 2 yaratığı.Sırf bu ikisinin karizması için bu filmi seyrettim.Ama bu ikisinin karşında Sigourney Weaver ve Arnoldu görmek isterdim. Bunlar dışındaki oyuncular Alien ve Predatorun karizmaları yanında göze bile gözükmüyor zaten.Bu 2 güçlü karakter daha yüksek bir bütçe ve daha kaliteli oyuncularla desteklenebilseydi film tabiiki dahada süper olacaktı.Ama sonuçta buda izlenebilir ,güzel bir film olmuş.Fena değildi.
ilk avp filmi çok güzeldi. bir alien ve predator hayranı olmama rağmen bu filmden hiç hoşlanmadım. güzelim hikayeyi mahvetmişler ilk filmin kaldığı yerden devam etmeleri gerekirdi. umarım üçüncü filmde bunu yaparlar.
Kötününde kötüsü 5 ailen filmi izledim bu kadar üfürmesine denk gelmedim film bile değil diğer serilerin hatrına dahi izlenmez özellikle gece karanlık olan sahnelerde hiç bir şey anlaşılmıyor yazık gerçekten yazık bir ailen sever olarak izlemeseydim daha iyidi..
tam bir hayal kırıklığı umarım seri burda kalır ve 3. bir fiyasko izlemeyiz. Alien serisi kaldığı yerden yani 4. film olan dirilişten itibaren devam etmeli 12 yıl geçti üzerinden hala umutla bekliyorum tabiki sigourney weaver oynaması koşuluyla