nskmourinho
22 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Ülkemizde kuralların kimlere işleyip kimlere işlemediğini harika bir mizahla anlatan yılların eskitemediği şahane film. Kelime ile fazla tasvir etmeye gerek yok,oturup izlemek lazım.
Bence Şener Şenin en iyi filmi.Kurgusu,senaryosu ve oyunculuklar müthiş.Özellikle o hüzün yüklü müzik beni her zaman duygulandırmıştır.Türk sinemasının en güzel filmlerinden.10/10
bu bir başyapıttır sinemamızda..şener şen ustanın sonradan daha tanınır filmlerde parlamasının habercisidir..defalarca izlenesi, son 50 yılın Türkiye sosyal hayatının yüreğine kor düşüren filmdir.
Şener Şen ve büyük oyunculuk.. Komedi ve Dramı bu kadar güzel beyazperdeye yansıtabilen kaç kişi varki..Uğur Yücel ve Sermin Hürmeriçde çok iyi oynamışlar.. Dürüst bir insanın fedekarlığı ve sonunda kaderin oyunu..10/9,5..
evet. şimdi bitirdim filmi. ve aklımda oluşan ilk şey bu film EşKıyA nın yanından geçemez oldu. muhsin bey tabi ki güzel film, ama sanki çok büyük derinliği, sarsıcılığı yok gibi geldi bana. 9 puan verdim. yavuz turgul, şener şen, uğur yücel, şermin şen için. ve hepsinden önemlisi, muhsin bey ile EşKıyA yı karşılaştırmak abesle iştigal olup bu uğraş sonunda muhsin bey i türk sinema tarihinin en iyisi ilan etmek çılgınlıktır, muhsin bey ortalamanın epey üstündedir ancak EşKıyA efsanedir...
Çok tatlı...komik desen komik değil.dram desen dram değil.ne bileyim her türlü duygu var içinde.herkese tavsiye ederim.insan oğlunun ne kadar nankör oldugunu anlarsınız bu filmde...
bu film türk sinemasında eşkıyadan sonra çekilmiş en güzel film bence.şener şen ve uğur yücel gibi 2 dev oyuncudan da kötü bi film çıkmazdı zaten.ama bu film bence hakettiği ilgiyi görmedi göremiyor.bu filmden haberi bile olmayan eminim çok insan vardır.şuan sinemalarda yayınlansa pekçok izleyicisi olacağını düşünüyorum.recep ivedik gibi bir film 5 milyon izleyici topluyorsa bu filmin en az 20 milyon toplaması gerekir.fakat ülkemizde böyle filmler hakettiği değeri görmüyor malesef