Los Angeles Sırları
4,3

makaseller
makaseller

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel oyunculukların teknolojiye yada aşka yenildiği sene böyle bir film dururken titanice oscarı vermek çok büyük haksızlık titanicten 10 gömlek üstün bi film
e-ozgurkapar
e-ozgurkapar

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Olayların biraz hız ve hareket kazandığı final sahnesine kadar tamamiyle diyalgolar üzerinde ilerleyen,birbiriyle bağlantılı birçok karakterin son derece başarılı bir şekilde kombine edildiği bir film.Hollywood'un en kaliteli aktörleriyle çalışmak yönetmenin işini kolaylaştırmış.

Filmin teması(Mafyayla işbirliği yapan kötü polis-Onları temizleyen iyi polis) son yıllarda Hollywood tarafından fazlaca kullanıldı ve yıpratıldı.Ama bu film,bu kulvarda türünün belki de en iyisi...
ihaykir
ihaykir

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Mekan,kostüm,oyuncu kadrosu,seneryo hepside güzel olunca seyri güzel bir sinema filmi ortaya çıkmış.
serhatisci61
serhatisci61

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlenebilir ama sıradan bir senaryo bence..
pckolog-webmaster
pckolog-webmaster

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu filmi az önce izledim ver gerçekten bir baş yapıt. daha önce izlemediğime pişman oldum.

bazı arkadaşlar normal bir polisiye demiş ama onlara katılmıyorum. yavaş yavaş başlayan konusu gitgide derinleşip, karmaşıklaşıp sonlara doğru da hızlanıp, mükemmel bir senaryoya sahip bir film bence. oyunculuklar hat safhada.

bana göre polisiye türünde 3büyük film var ve bunlar:
- Seven, - The Departed, - L.A. Confidential

kesinlikle bu filmi kaçırmayın...
hozzot
hozzot

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kadrosu beni büyüledi

bu kadar kaliteli bir kadro sadece oceans serilerinde gördüm.

flimde gerçekten çok iyiydi.

10 puanı hakediyor

saygılar
neehot
neehot

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu fılmden daha ıyı polisiye filmleri var :) ama oyuncular yeter:D
Zeynel K
Zeynel K

27 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Gizem ve polisiye türünde çok güzel bir film. İzlemeden yorumlara bakanlar için kesinlikle izlemelisiniz tek dikkat edeceğiniz şey karakter isimlerini iyice öğrenmeniz yoksa anlamakta zorlanırsınız.