BABA S.
21 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Kadrosu filmin basit erotik-gerilim senaryosunu kurtarıyor.Modern film dünyası için basit kalıyor,kendinden 5 yaş büyük aynı türden Basic Instinct yanında çok sönük...
çok dikkat isteyen ve suç olaylarının en güzel işlendiği filmlerden biri..fakat ben russell crowe un oyunculuğunu bu filmde eksik buldum biraz..diğer filmlerine göre yani....ama genel anlamda güzel izlenesi hoş bi film :))
bu filmi az önce izledim ver gerçekten bir baş yapıt. daha önce izlemediğime pişman oldum.
bazı arkadaşlar normal bir polisiye demiş ama onlara katılmıyorum. yavaş yavaş başlayan konusu gitgide derinleşip, karmaşıklaşıp sonlara doğru da hızlanıp, mükemmel bir senaryoya sahip bir film bence. oyunculuklar hat safhada.
bana göre polisiye türünde 3büyük film var ve bunlar: - Seven, - The Departed, - L.A. Confidential