Los Angeles Sırları
    4,3
    Los Angeles Sırları hakkında görüşlerin ?

deckard76
    deckard76

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Mükemmel senaryosu,çarpıcı kurgusu ve olağanüstü oyunculuklarıyla sinema tarihinin en başarılı polisiyelerinden biri.10/10
    ill-key
    ill-key

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    İyi bir senaryo ve harika oyunculuklar.. Özellikle son 30 dkdaki atmosfer çok iyi işlenmiş ve filme çekiyor izleyeni..10/9..
    nskmourinho
    nskmourinho

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Karakterlerin cok basarılı bir sekilde betimlendigi sıkı bir polisiye filmi olmus.Oyunculuklara bayıldım özellikle kevin harika bir is cıkarmıs 7.5/10
    neehot
    neehot

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    bu fılmden daha ıyı polisiye filmleri var :) ama oyuncular yeter:D
    khaleesi
    khaleesi

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    kevin spacey hayranı olarak filmi çok beğendim 10/10russell crowe üstlendiği role çok yakışmış.oyuncu kadrosu eksiksiz,senaryo da bi o kdr iyi fakat henüz istenilen seyirciye ulaşamamış gibi bu film.mutlaka izlenmeli...
    hozzot
    hozzot

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    kadrosu beni büyüledi

bu kadar kaliteli bir kadro sadece oceans serilerinde gördüm.

flimde gerçekten çok iyiydi.

10 puanı hakediyor

saygılar
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    İlk izlenişinde akıllarda sadece sağlam bir suç filmi olarak kalabilir ancak daha sonra tekrar izlendiğinde senaryonun ne kadar incelikle işlendiğinin farkına varılacaktır.Üzerinde özenle çalışılmış karakterleri,atmosferi,sanat tasarımıyla harika bir eser karşımızdaki.
    Mehmet Emin U.
    Mehmet Emin U.

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    gercekten etkileyici sonu ve güzel senaryosu ile izlenmesi gereken bir film ayrıca bir rol bu kadar güzel oynanabilirdi Russel Crowe bu işi fazlasıyla bildigğini resmen kanıtlamış
    target29
    target29

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bende filmi gec izleyenlerdenim ve bu kadar bekledigim icin kendime kizdim. ne yaziki artik boyle filmler yapilmiyor
    pckolog-webmaster
    pckolog-webmaster

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bu filmi az önce izledim ver gerçekten bir baş yapıt. daha önce izlemediğime pişman oldum.

bazı arkadaşlar normal bir polisiye demiş ama onlara katılmıyorum. yavaş yavaş başlayan konusu gitgide derinleşip, karmaşıklaşıp sonlara doğru da hızlanıp, mükemmel bir senaryoya sahip bir film bence. oyunculuklar hat safhada.

bana göre polisiye türünde 3büyük film var ve bunlar:
    - Seven, - The Departed, - L.A. Confidential

kesinlikle bu filmi kaçırmayın...
    serhatisci61
    serhatisci61

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    izlenebilir ama sıradan bir senaryo bence..
    rusty30
    rusty30

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Kadrosuyla bile ilgi çekici harika bir film. Klasikler arasında kesinlikle yer almalı. Konu ve işleyiş çok hoş. Ayrıca Kevin ve Russell*ı bir arada görmek çok heyecan verici. İzleyin derim.
    muzur6
    muzur6

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    bana göre izlenmesi gereken klasik diye tabir edilebilecek filimlerden biri.izlenmemesi bence kayıp muhakkak izlemenizi tavsiye ederim.filimin konusu işleyişi ve oyunculukar gerçekten çok iyi.zaten filimin oyuncu kadrosuna bakınca bunuda anlamak mümkün.izlerseniz pişman olmıyacağınız kesin...
    tayfunemran
    tayfunemran

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Ben böyle polisiye izlemedim.. Nakış gibi işlenmiş, tüm performansların doruk noktasında olduğu bir film. Senaryo yazarı olmak isteyenlerin ders kitabı niyetine okuyacakları bir senaryo. Kısaca, sinema tarihinin yüz aklarından..
    cnksy
    cnksy

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Los Angeles sırları su yüzüne çıkıyor.Russel crowe ve guy döktürüyor
    ,kim bassinger güzelliğiyle baş döndürüyor.İzlenilmeye değer bir film.7/10.İyi seyirler.