kadroya bi bakarmısınız.russell ve kevin harikalar...iki önemli oyuncuyu böyle bi filmde görmek de müthiş...film sıkıcı olabilir ama bu iki oyuncu için izlenecek seviyede...
arkadaşlara aynen katılıyorum en iyi polisiyelerden bir tanesi gerçekten oscar yarışında çok büyük haksızlık yapılmış ama akademinin nasıl oy verdiğini çoğumuz biliyoruzdur.
Ben böyle polisiye izlemedim.. Nakış gibi işlenmiş, tüm performansların doruk noktasında olduğu bir film. Senaryo yazarı olmak isteyenlerin ders kitabı niyetine okuyacakları bir senaryo. Kısaca, sinema tarihinin yüz aklarından..
bu filmi az önce izledim ver gerçekten bir baş yapıt. daha önce izlemediğime pişman oldum.
bazı arkadaşlar normal bir polisiye demiş ama onlara katılmıyorum. yavaş yavaş başlayan konusu gitgide derinleşip, karmaşıklaşıp sonlara doğru da hızlanıp, mükemmel bir senaryoya sahip bir film bence. oyunculuklar hat safhada.
bana göre polisiye türünde 3büyük film var ve bunlar: - Seven, - The Departed, - L.A. Confidential