naked-soul
25 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
öncelikle söylemeliyim ki bu filmi yorum yazan bir arkadaşın paramparça aşklar köpekler filmine benzetmesi üzerine izledim...o kadar tat verdiğini söyleyemem ama gerçekten anımsatmıyor demek de yanlış olur.güzel bir filmdi ancak filmin süresi çok kısa olmasına rağmen ben izlerken sıkıldım...özellikle o (filmdeki ismini hatırlamıyorm) hırsızlığı Mazluma öğreten baş karakterin görmüş geçinmiş tavırlarıyla mazluma bir şeyler anlatması çok yapmacıktı...özellikle bazı yerler hele hiç sebep yokken baş kapkaççının sevgilisine ailesiyle çekmiş olduğu fotoğrafı göstermesi bana basit geldive hırsızlar gün boyu bir sürü kapkaç olayına karışıyor ve hiç kıyafetlerini bile değiştirmiyorlardı,çalıntı arabayla gün boyu rahat rahat dolaşmaları da bana biraz mantıksız geldi...herşeye rağmen finali tahmin edilse de yaşanan son talihsiz olay çok güzeldi ve film güzel bitiyordu(keşke mazluma ne olduğu da gösterilseydi)6/10
Konu ilginç aslında, ama konunun senaryolaştırılma süreci tam bir arapsaçı olmuş.Abuk bir film çıkmış ortaya ve sanırım hayatımda gördüğüm en kötü oyunculuklar bu filmdeydi.İzlerken resmen 'Ulen ben bile daha iyi oynardım' dedim...O Mazlum nedir öyle ya...Feci...5/10