aslında çok daha güzel olabilecek bi film ama bunu başaramamışlar.ayrıca filmde öyküsü anlatılan köylüler o kadar kültürlü o kadar felsefik ve türkçeyi o kadar iyi kullnıyorlar ki inanılmaz.yani nasıl diyeyim benim son cümlem gibi bozuk cümleler kesinlikle yok.
Film kesinlikle bir Serdar Akar filmine benzemiyor. Oldukça amatör göründen bir film bence. O ağ arkasındaki amca sahnesi mesela, felaketti. Nihat ileri tiyatro sahnesindeymiş gibi rol yapmış, aşırı abartı kaçmış. Mikrofonlar var, kim duyacak ya da hissedecek diye bağırıyor ki. Bir tek marufla sevgilisinin durumu doğaldı, diğerleri çok eğreti durmuş filmde.
bence çok hakkı yenen bir film. walla ben bu filmi çok beğendim, diğer serdar akar filmleri gibi bu da bence harika. tamam sıralamaya koyarsam sonuncu sırada ama yine de bu çok iyi bir film olduğu gerçeğini değiştirmiyor. herkesin dilinde şu hamlet lafı var. ya bi kere filmde yalnızca nihat ileri'nin oynadığı karakterler o şekilde konuşuyor. ayrıca o konuşma tarzı filme ayrı bir hava ve ayrı bir büyü veriyor. bence oldukça yerinde. ama filmi yinede çok az insan beğenmiş.. anlayamıyorum... serdar akar bu hamlet eleştirilerine senarist arkadaşıyla beraber, verecek cevap bile bulamamış. çünkü çok saçma. zaten serdar akar'ın filmlerine bu ülkede hakettiği değer hiç verilmiyor. dar alanda kkısa paslaşmalar gibi harika bir film antalya'da ilk üçe bile giremedi. gemide gibi harika bir film varken yara gibi yetersiz bir filmi birinci seçtiler. anlaşılır şey değil. sadece biraz ama biraz dikkatli seyreden, senaryoyu gerçekten dinleyen insanlar bu adamın, serdar akar'ın dahi olduğunu anlayacaklardır.