film güzel ama ben sürekli popülerlik peşinde olan sinan çetinden pek hazzetmediğim için biraz önyargıyla izledim filmi.sinan çetine kadir inanır da katılmış oldu böylece:(( en iyi olanlar müjde ar ve okan bayülgendi.
ben filmi yeni izledim.çok beğendim çok güzeldi.sinan çetin’i ve başta kadir inanır olmak üzere bütün oyuncuları tebrik ediyorum.hem ağlarken hem de güldüm filmi izlemeyenler kesin izlesinler. 9/10
Kadir İnanır yine koydu oyununu ortaya... anladımki kahramanlık filmlerinden çok dram filmleri Kadir İnanıra daha çok yakışıyo... filmin konusuda güzel... 10/9.5
Sinan Çetine yakışan bir film. Özellike filmin işlediği konu yaptığı göndermeler çok güzel olmuş. Oyuncu seçimide çok iyiydi. Bence Son yıllarda çekilen en iyi türk filmlerinden biri
filmi daha önce sinemada seyretmiştim. bugün tv de birkez daha seyrettim. bence son yıllardaki en iyi senaryoya sahip türk filmi. okan bayülgenin performansı da muhteşemdi.
her sahnesi kasıntı bir film.. tek iyi şey okan b. sinan çetinin sadece duyguları sömürebilmek için debelendiğini gördükçe sinir oldum.. oyunculukların biçoğu çok kötü. çok kötü.. çok kötü...