Mükemmel bi filmdi..Çok eğlendim. :D Aşırı kahkahalar atarak güldüren bi film değil ama inanın hoş bi vakit geçireceksiniz. Sonlara doğru romantizm dorukta. :D
bir film den bu kadar etkileneceğimi sanmıyordum.amanda bynes müthiş oynamış.zaten bu filmle beraber amanda nın tüm filmlerini izlemeye başladım.filmi izlemek için boş vakit aramayın.hemen alın izleyin
bence tamamıyla harika bir film izlerken 1 saniye bile gözümü ayırmadım.konusu insanı sarıyor zaten viola nın yaptıkarı gerçekten etkileyiciydi izlemenizi tavsiye ederim pişman olmayacaksınız
Kesinlikle süperdi.İzlediğim en iyi lise filmlerinden biriydi.Çok eğlenceli bir yapım.Amanda Bynes'ın performansı çok iiydi ve bu rol kesinlikle ona yakışmış.Filmin müzikleri de fena değildi...İzlemenizi tavsiye ederim...
Evdeyseniz ve boş vaktiniz varsa iyi vakit geçirmek için izlenebilecek eğlenceli bir film.Amanda Bynes çok iyi oynamış,mimikleri süper.Yalnız büyük maça kadar film oldukça keyifli bir halde ilerliyor ama o sahneden sonrası bıraz daha sıkıcı,durağan gidiyor ve maçta olayın açığa çıkma şekli ve akabinde gelişen olaylar bıraz inandırıcılıktan uzak geliyor ınsana.Fazla mantık aramam,hoş vakit geçireyim diyorsanız bu film sizin için ideal seçim.
çok sevimli bir film ben de futbol meraklısı bir bayanım bu yüzden filmde kendimi gördüm :) film boyunca güldük ara ara güldüren filmlerden değil film boyunca gülüyor gülümsüyorsunuz stres atmaya birebir