4,1
Kefaret hakkında görüşlerin ?
28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gitmek yada gitmemek pek bişey kaybettirmez yavaş ve ortalama bi film sadece okadar çok büyük beklentileriniz olmasın boşa çıkar
24 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenilmesi gereken bir dram..
6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film için guzel diyen arkasların kız oldugunu tahmin ederek filmi izlememeye karar verdim :):):)
27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film güzel ama sabır gerektiriyo ama güzel gitmeye değer hele romantik film sevenler için harika bir film
19 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
13 yaşında bir kızın attığı iftiranın neler doğurduğunuok güzel işlemiş etkileyici bir dram. Görsel efektler çok güzel. Ders verici ibretlik düşündürücü empati duygularını harekete geçiren bir film
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
oyunculukar iyi ama filmi o kadar begenmedim. oscar'ın favorilerinden olması nedeniyle merakla izledim. beklentileri karşılamaktan uzak. oscar alacağını sanmıyorum.
3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten saçma sapan bir film boşuna izlemeyin 10/4
3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bence film biraz sıkıcı konu çok dar geldi bana etkileyici ama dediğim gibi dar....
30 Mart 2024 tarihinde eklendi
bucket: Konusuna bakmadan seyrettim ilk başta yalnızca köşkte geçecek bir drama sandım ama 2. perde kocaman şeyiylen başıma vurdu. Hahahahaha Gatessssss
Gates: Öncelikle bir british sexuel olarak köşk ve çevre beni bi çekti içine. Kira abla tamamen bu filmler için doğmuş çok zarif bir hanfendi. O zeynep ezra(ellerim tombik tombik)'lı kızın ben taaaaaaa. 2. dünya savaşı filmlerini severim, aşkta severim.Kalbimi kırmayı başardı.yani evet
9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve etkileyici bir film. oyuncular çok iyi, yönetmende . izlemenizi tavsiye ederim uzun süre etkisinde kalacağınız bir film.