4,1
Kefaret hakkında görüşlerin ?
10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Midnight Blue ya kesinlikle katılıyorum .saçma sapan şeylere o kadar takılıyorki millet yok şu erotizsm yok açık saçık..belkide filmi izlemeden yorum yapıyor millet .ben filmi izledim kurgu harika hiç sıkmıyor .james mcavoyun oyunculuğu çok ii.10/8
14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Buram buram romantizm...
3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filmi beğendiyseniz birde kitabı okuyun derim. Kitapta birde karakterlerin ruh halleri de irdeleniyor. Ian Mcewan çok iyi bir yazar. Ama bir o kadarda acımasız; savaşı tüm çıplaklığı ve acımasızlığı ile anlatmış. Anlatım biçimi çok süslü sizi sarıyor ve kitabı bir türlü elinizden bırakamıyorsunuz. Ama şuana kadar izlediğim en iyi kitaptan uyarlama filmi diyebilirim. Kitaba sonuna kadar sadık kalınmış. Kitabı da okumanızı tavsiye ediyorum. Kitap bittikten sonra hangisine daha çok acımam gerektiğini anlayamadım. Kavuşamayan Robbie ve Cee’yemi yoksa kefareti ağır bir bavul gibi bir ömür sırtında taşıyan Briony’e mi?
8 Mart 2008 tarihinde eklendi
joe wright’tan tam anlamıyla bir başyapıt.En iyi film oscar ödülünü tam anlamıyla hakediyordu bence.Çok büyük bir haksızlık yapılmış...Keira Knightley (Cecilia Tallis) , James McAvoy (Robbie Turner) rollerinde performansları ile göz dolduruyorlar.Aşk için ödenen bedelleri göz önüne seriyor kefaret ve seyircisini başından sürpriz finaline kadar inanılmaz derecede büyülüyor...Yılın en iyi filmini kaçırmayın
10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle küçük kızın sözüne nasıl inanılır diyen arkadaşlara 2 cevap yazarak yoruma başlayayım:
1) Anne müstehcen içerikli mektubu da dikkate alıyor
2) ve en önemlisi Sınıf Farkı! kişi sonuçta alt sınıftan bir insan anlamaya dinlemeye gerek yok!!..

-Film gerçekten çok güzeldi özellikle 2. yarısı çok akıcı geçiyor. Keira Knightley in oyunculuğu ve güzelliği ilgi çekici.
-Müzikler gerçekten çok güzel ve alışıldığın dışında.
-Savaş sonrası Limandan Askerlerin Tahliyesinin anlatıldığı sahne gerçekten tarihdeki yerini almalı.
-Hele yaşlı kadının son anlattıkları yok mu tam anlamıyla yerime çivilendim. Buluşma sahnesinin gerçekte olmayışını anlatmasında ve Son Sahnelerde İki Aşığın gerçekte bi türlü olamayan buluşmasında Gözyaşlarımı Tutamadım...
-Keşke böyle olmasaydı, Keşke böyle olmasaydı dedim içimden hıçkıra hıçkıra
-Romantik-Drama filmleri seviyorsanız mutlaka izleyin 9,5/10
8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bi film gerçekten kusursuz...briony nin 13-18 yaşndaki ve yaşlılık hali cuk oturmuş...görüntü yönetmenliği çok iyi ve müzikler muhteşemdi ki oscar ı da kaptı zaten...10/10 favorim...kesinlikle izleyin!
19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
keira ordaysa kesinlikle izlenirrr:P
8 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Dram filmlerini pek sevmem genelde James McAvoy'un oyunculuğuna hayran kaldığım için bir şans verdim. Genelde film yorumlarına da bakmam fakat bir sitede "vakit kaybı,önemsiz" yorumunu gördüm ve bunu yazan kişi kesinlikle haksız. Filmi beğenmeyenler, vakit kaybı olarak görenler belli ki kendisini filme bırakmamış,duyguların ona temas etmesine izin vermemiş sadece seyirci olarak katılmış. Gerçekten KUSURSUZ! Dram kategorisinde en başa geçti benim gözümde. Sadece ufak bir tavsiye, aşk konusunda yalnız hissediyorsanız biraz daha fazla üzebilir sizi.
25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
muhteşem ilk dakikadan son dakikaya kadar muhteşem
4 Mart 2009 tarihinde eklendi
james mcavoy un oyunculuğu beni çok etkiliyor açıkcası filmi izlemem için en büyük sebepti filme gelirsek verilmek istenen duygu fazlasıyla verilmiş bence...
26 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Sabırsız yeni nesil için böyle başyapıtlar uygun değil. Çabuk tüketilecek çerez filmlerden değil. Çerezciyseniz uzaklaşın. Tek saniye sıkılmadım tek saniye...Boş geçen, aman ne gerek vardı dedirten tek saniyesi bile yok. Oyunculuk, senaryo muhteşem.
7 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi izledim oscar almaması üzücü bence hak ediyordu
3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bence mutlaka izlenmesi gereken bir film. asla sıkıcı ve gereksizce uzatılmış bir film değil. bence kurgusu olsun herşeyiyle mükemmel, dramatik, gerçekçi bir film. filmi izlerken bunlar gerçektende yaşanmış olabilcek gerçeğe çok yakın olaylar,vay be diyecek kdar iyi hissettim. yani film icabi işte mantık arama bu sahnede diyebilceğim tek bir sahne görmedim. herşey gerçeğe, gerçek hayata uygundu.herkese tavsiye ediyorum. çok zevkli bir film. ya gerçek bir hayat hikayesi yada çok güzel başarılı bir romandan alıntı...
2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
izlemeyenlerin en kısa zamanda izlemesini tavsiye ederim.güzel bir senaryoya sahip
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
izlenmeye değer bir film 10/9