muhteşem bir filmdi..arkadaki daktilo sesinin çıkardığı etkiden tutun,filmin sountrackiyle,keira knightleyin'in güzel yeşil elbisesiyle,kütüphanedeki sevişme sahnesiyle, 13yaşındaki brion'in kocaman mavi gözleriyle,robbie'nin savaştaki haliyle ve o "come back..come back to me"repliğiyle film hafızama kazınmış durumda! oyunculularıyla filmin genel akışıyla görüntü yönetmeniyle her şeyin ayrıntıyla kurgulandığını düşünüyorum..yürek burkan sonuyla da ayrıca unutulmaz!hatta diyebilirim ki atonement sayesinde joe wright favori yönetmenlerimden biri halie geldi..
Heyecanla bekliyorum...Hikaye müthiş.Buna ek olarak hem Keira'nın hem de James'in İngiliz dönem filmlerinde ne kadar başarılı olduklarını biliyoruz.Yani rüya gibi bir eşleşme...26 Ekim bir an önce gelsin...
arkadaslar film bence izledigimiz laylaylom filmlerden farklı bir şekilde bize sunuldugundan kopuk geliyor. filmi izledim ve kesinlikle harikaydı şiddetle tavsiye ederim
film kesinlikle izlenmeyi hakediyor. yapılan eleştirilerde, kaçırılan noktaların olduğu anlaşılıyor. olaylarda hiç bir kopukluk yok.anatemanın bir çocuğun yalanı, yada hatası üzerine kurulması olayın şiddetini azaltmaz. ayrıca 3 günlük bir ilişkiden ibaret bir aşk inandırıcı gelmedi yorumu tamamen yanıltıcı. yaşanan aşk üç günlük değil. kişilerin ilişkisinin 3-5 dakikalık bir süreç içinde yansıtılması, 3 günlük çıkarımına neden oluyorsa koca 5 yılın 2 saat içinde yansılıtmasına daha çok şaşırılması gerekirdi. senenin en güzel filmlerinden birini, hatta en güzelini kaçırmayın derim.